Hansa ZIM 608EH

Esti in cautarea unei masini de spalat vase care sa iti ofere rezultate cat mai bune in ceea ce priveste spalatul vaselor? Iti putem oferi o sugestie. Este vorba despre Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 608EH, un exemplar care prezinta caracteristici cat mai bune din acest punct de vedere. (vezi oferta de AZI)

Hansa ZIM 608EH

Despre Hansa ZIM 608EH

Culoarea pe care o are o carcasa exterioara a exemplarului din gama Hansa este albul. Spalatul vaselor este o adevarata problema pentru multe dintre cele care un stil de viata aglomerat si nu le place sa spele. Referitor la inaltimea pe care o are acesta trebuie spus ca este de 81.5 cm.

Samsung 65MU8002
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65MU8002, 4K Ultra HD

Are si o inaltime destul de potrivita, aceasta fiind de 59.8 cm. Referitor la adancimea de care dispune acesta trebuie spus ca este de 55 cm. Are o greutate de 37.5 Kg.

Despre Hansa ZIM 608EH

Caracteristici tehnice ale modelului Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 608EH

Citeste si despre Hansa BHGS63010

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 608EH are o capacitate de 14 seturi, fiind un model complet incorporabil. Despre programele pe care le are acest model trebuie spus ca sunt in numar de 8, acestea fiind importante pentru a spala vasele cat mai bine. Despre puterea sa trebuie spus ca este destul de mare, aceasta fiind de 1930 W.

Vezi acum pret cu transport gratuit

La alimentare acest model are o tensiune de 230 V. In ceea ce priveste cosurile pe care le detine exemplarul trebuie spus ca sunt in numar de 3. Precizam faptul ca acest exemplar detine un panou de comanda de tip electronic, iar stilul sau este integrat.

Necesar de precizat despre acest exemplar este faptul ca detine cateva programe destul de importante, acestea fiind Auto, Economic, Delicat, Rapid, Intensiv, Normal, Prespalare. Necesar de spus este faptul ca are functii destul de importante, acestea fiind: Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Uscare, Indicator sare, Pornire programabila, Incarcare la jumatate, Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri. In plus, acesta are si functii, precum Indicator nivel solutie clatire, Senzor de turbiditate a apei. Aceste functii sunt destul de bune, ceea ce inseamna ca rezultatele vor fi pe masura.

Citeste si despre Heinner HFSC-S50LIT

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 608EH are o pornire programabila care este de 24 h. Numarul jeturilor de apa este de 3. Clasa energetica A++ va garanta un consum redus de curent electric, acest lucru fiind un mare beneficiu intrucat nu veti avea un consum crescut la curentul electric. Clasa A pe care o are acest exemplar este pentru eficienta energetica la uscare.

Referitor la nivelul de zgomotod produs de aparat trebuie spus ca este de 47 dB. Anual, acest exemplar are un consum de energie de 266 kWh. In plus, consumul de enegie/ciclu de spalare al acestuia este de 0.93 kWh. Anual, consumul de apa pe care il presupune este de 3080 l. Consum de apa/ciclu de spalare este de 11 l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 608EH este ajutorul de care aveti nevoie in bucataria dumneavoastra. Pretul pe care il are acesta este destul de bun, fiind vorba despre un model care nu costa mult.