Bosch SMI46KS00E

Atunci cand vrei sa iti cumperi o masina de spalat vasele noua este important sa te documentezi cat mai bine pentru avedea ce model ti se potriveste. Astfel, este important sa alegi un model in functie de necesitati. Daca aveti multe vase de spalat va trebui sa alegeti un model care sa aiba o capacitate mare de incarcare, iar una dintre acestea este Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E. (vezi oferta de AZI)

Bosch SMI46KS00E

Despre Bosch SMI46KS00E

Materialul din care este confectionata cuva acestei masini de spalat vase este inoxul, iar culoarea este argintiul. Ca inaltime, acesta masoara 815 cm. Latimea acestui exemplar este 59.5 cm. Este importanta si adancimea, aceasta fiind de 57.3 cm. Ca greutate, acesta cantareste 43 Kg, fiind potrivita .

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E este un model incapator care are o capacitate de 13 seturi, ceea ce inseamna ca veti spala destul de multe vase. Astfel, va veti bucura de o capacitate mare de vase curate.

Despre Bosch SMI46KS00E

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E – despre partea interna a dispozitivului modern

Citeste si despre Indesit IFW 6530 IX

Dispozitivul dispune de 6 programe, acestea fiin utilizate pentru a spala vasele. De asemenea, are si 6 trepte de temperatura, care vor fi utilizate pentru a spala vasele in functie de gradul de murdarie. Cele 2 cosuri pe care le detine acest aparat sunt importante pentru a spala tacamurile, care au nevoie sa fie spalate astfel incat sa va bucurati de tacamuri curate intr-un timp scurt.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E are un panou de comanda electronic de tip integrat. Programele pe care le are acest exemplar sunt de tip auto. In plus, exemplarul are si cateva functii, acestea fiind Blocare acces copii, Filtru autocuratare, Senzor inundare, acestea fiind utile.

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E prezinta clasa energetica A++, aceasta fiind cea care va oferi un consum redus de curent electric. Scapati de grija facturilor, a banilor dati pe acestia, care pot fi investiti in lucruri care va plac mai mult. La uscare, trebuie spus ca acest exemplar detine clasa A.

Citeste si despre Aragazul Beko FSHT62111GX

Important de spus este faptul ca acest model are un nivel de zgomot destul de bun, acesta fiind de 46 Db. Anual, acest exemplar detine un consum anual de energie de 262 kWh. Consum de energie/ciclu de spalare al acestuia este de 0.92 kWh. Important de spus este faptul ca acest model are un consum mediu anual de apa de 2100 l. Consum de apa/ciclu de spalare este de 7.5 l, ceea ce inseamna ca veti scapa de un consum crescut de apa.

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E include si optiunea VarioSpeed Plus, aceasta fiind potrivita pentru a usca si spala vasele intr-un timp scurt. Durata programului acestuia este redusa cu pana la 66%, ceea ce este un mare atu.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E reprezinta un aparat indispensabil in locuinta ta. Acesta te va ajuta sa scapi de vasele murdare, fiind o masina de spalat vase moderna cu trasaturi bune. Pretul pe care il are acesta este unul destul de bun.