Beko DSN26420X

Daca ofertele la masini de spalat vase nu v-au incantat prea mult si nu stiti ce sa alegeti va putem sugera noi un exemplar. Ba mai mult, daca vreti ca acesta sa fie unul modern de tip semi-incorporabil va recomadam un model din gama Beko, acesta fiind Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26420X. Acesta va promite rezultate pe masura, precum si caracteristici cat se poate de eficiente. (vezi oferta de AZI)

Beko DSN26420X

Despre Beko DSN26420X

Materialul din care este realizata cuva acestui exemplar este inoxul, iar materialul exterior din care este realizata carcasa acestuia este tot inoxul. Cosul pe care il are aceasta masina de spalat vase este din plastic. Despre inaltimea de care dispune acesta trebuie precizat faptul ca este de 81.8 cm. Referitor la latimea acestui exemplar trebuie spus ca este de 59.8 cm. Despre adancimea pe care o are acest exemplar trebuie spus ca este de 57 cm. Greutatea pe care o are acesta este de 36 Kg.

Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26420X – despre caracteristicile tehnice

Despre Beko DSN26420X

Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26420X este un model partial incorporabil. Acesta are o capacitate destul de mare, aceasta fiind de 14 seturi. Acesta are 6 programe, precum si 6 trepte de temperatura care vor fi utilizate pentru a spala vasele in functie de gradul de murdarie. Cele 2 cosuri pe care le are sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a spala tacamurile. Panoul de comanda este electronic, fiind semi-integrat.

Citeste si despre Arctic AROIG21102

Despre programele pe care le are acesta trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind Rapid, Economic, Auto, Intensiv.Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26420X are cateva functii destul de bune, acestea fiind Indicator terminare program, Blocare acces copii, Indicator sare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Important de spus este si faptul ca acesta are si functii, precum: Indicator extra clatire, Incarcare la jumatate, Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri, Senzor grad murdarie.

In ceea ce priveste pornirea programabila trebuie spus ca acesta are o setare de pana la 24 h. Acest dispozitiv nu consuma mult avand clasa de eficienta A++ incorporata, ceea ce inseamna ca veti fi mereu un consum redus de curent electric. De asemenea, este necesar de precizat si faptul ca dispozitivul are o eficienta energetica de tip A. Ca nivel de zgomot, acesta are 46 Db.

Citeste si despre Hansa FCMX69205

Acest exemplar este unul modern luand in considerare trasaturile pe care le are. Nu consuma multa energie, acesta avand un consum de 266 kWh.

Consum de energie/ciclu de spalare este de 0.92 kWh, iar cel mediu anual de apa este de 3080 l, acesta fiind unul destul de bun. Necesar de precizat este faptul ca are un consum de apa/ciclu de spalare este de 11 l. Nici facturile la apa nu vor unele prea mari avand in vedere faptul ca nu consuma multa apa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, pentru a va bucura de mai mult timp si a scapa de activiati neplacute este recomandata o masina de spalat vase care va va placea cu siguranta luand in considerare caracteristicile pe care le detine. Astfel, aceasta are un pret destul de potrivit.