Beko DIN25410

Atunci cand vine vorba despre alegerea unei masini de spalat vase trebuie spus faptul ca alegerea nu este deloc usoara. Aceasta trebuie facuta cu atentie în functie de mai multe caracteristici. Iar un model de calitate este Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25410(vezi oferta de AZI)

Beko DIN25410

Despre Beko DIN25410

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25410 are o incastrare de tip complet incorporabila. De asemenea, aceasta are o capacitate destul de mare interioara, aceasta fiind de 14 seturi. Numarul programelor acestui exemplar sunt de 5, pe care le veti putea folosi in vederea spalarii vaselor.

Acest model este de culoare argintie, acesta fiind usor de asortat in bucataria unde il veti aseza. Panoul de comanda al acestui exemplar este de tip electronic, acesta fiind de tip integrat. Inaltimea pe care o are acest exemplar este de 81.8 cm. Latimea acestui model este de 59.8 cm. Are si o adancimea care este de 55 cm. Greutatea acestui model este de 35.2 kg.

Despre Beko DIN25410

Despre trasaturile acestei Masini de spalat vase incorporabila Beko DIN25410

Citeste si despre Beko BIR14400GGCS

Programele pe care le are acest exemplar sunt economic, intensiv, prespalare, rapid si auto. Functiile pe care le are acesta sunt: indicator sare, indicator extra clatire si incarcare la jumatate. In plus, mai detine si un cos ajustabil superior, precum si o asistare dozaj detergent. Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25410 include clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca va avea un consum redus de curent electric. De asemenea, eficienta energetica la uscare a acestui model este de tip A. Este important si nivelul de zgomot pe care il are acesta despre care trebuie precizat ca este de 49 dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Despre consumul anual de energie pe care il are acest exemplar trebuie spus ca este de 295 kWh. La un ciclu de spalare, acest exemplar are un consum de 1.03 kwh.Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25410 are un consum mediu anual de apa de 3220 l.

De asemenea, la un ciclu de spalare, consumul va fi de 11.5 l. Quick&Shine™ este programul de mare ajutor in ceea ce priveste curatarea vaselor redandu-le stralucirea. Daca aveti vase foarte murdare puteti folosi programul Intensive 70°C, acesta fiind util in vederea curatarii vaselor dumneavoastra.

Citeste si despre Electrolux EMS21400W

SuperRinse™ este acea functie care va va ajuta sa va bucurati de vase stralucitoare. Eco 50°C este programul care va avea grija ca spalarea vaselor sa se realizeze cat mai economic, avand grija si de mediul inconjurator.

Easy Fold Plate la care se refera acea denumire inseamna ca suportii din farfuriile din cosul inferior pot fi pliati cu usurinta astfel incat spatiul sa fie eficient. Astfel, va veti bucura de un spatiu cat mai generos in interior. Pentru a spala vasele si paherele murdare acest program va fi de mare ajutor intrucat este creat special pentru vasele dumnevoastra. De asemenea, spalarea acestora se va realiza in 30 de minute la 35°C, ceea ce inseamna ca veti reusi sa economisiti energie, timp, dar si apa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25410 este un model de un real folos pentru a spala vasele. Acesta va va scapa de vase murdare cat ai clipi Despre pretul sau trebuie spus ca este unul care merita.