Electrolux Comfort Lift ESL7540RO

Astazi, din nicio bucatarie nu trebuie sa lipseasca o masina de spalat vase. Iar daca te lupti cu un munte de vase murdare si nu ai timp si nici chef sa le speli, noi te putem ajuta. Iti putem sugera un aparat electroncasnic care sa te scape de treaba: masina de spalat vase. Aceasta te scuteste de munca in plus, te ajuta sa termini activitatile casnice mai repede, fiind de un real folos. Pentru ca rezultatele sa fie reale te putem ajuta sa iti cumperi un model modern, cu multe caracteristici care vor conferi rezultate cat se poate de bune. Scapati de stresul de a spala vasele, aceasta activitate fiind neplacuta pentru multe femei. Un exemplar care va va oferi exact ceea aveti nevoie este Masina de spalat vase incorporabila Electrolux Comfort Lift ESL7540RO.(vezi oferta de AZI)

Electrolux Comfort Lift ESL7540RO

Despre Electrolux Comfort Lift ESL7540RO

Culoarea acestui exemplar este albul. In plus, are si un panou de comanda de tip electronic, de tip integrat. In plus, inaltimea de care dispune acest aparat trebuie spus ca este de 81.8 cm. Este necesar de spus faptul ca acesta are o latime de 56.6 cm. Referitor la adancimea acestui exemplar trebuie spus ca este de 55 cm.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux Comfort Lift ESL7540RO este un exemplar de tip complet incorporabil. Acesta are o capacitate destul de mare pentru a spala vasele, aceasta fiind de 13 seturi.

Despre Electrolux Comfort Lift ESL7540RO

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux Comfort Lift ESL7540RO – detalii tehnice

Citeste si despre Hansa Fine Design BOES68461

Numarul programelor acestei masini de spalat este de 7, ceea ce inseamna ca va veti putea bucura de rezultate cat mai bune din acest punct de vedere. Necesar de spus este si faptul ca detine un cablu de 1.6 m.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux Comfort Lift ESL7540RO are 5 trepte de temperatura, astfel ca veti putea seta acea treapta care se potriveste cel mai bine pentru a spala vasele. In vederea spalarii vaselor, acesta are o putere destul de buna, aceasta fiind de 1950 W. La alimentare trebuie spus ca acest model dispune de o tensiune cu o valoare de 220 V – 240 V, aceasta fiind destul de buna. Programul pe care il are acest exemplar este destul de bun, acesta fiind Rapid, Auto, Economic, Intensiv.

Referitor la functiile pe care le include acest model din gama Electrolux Comfort trebuie spus ca sunt destul de bune, acestea fiind Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Blocare acces copii, dar si Indicator sare. Detine si progamul de Incarcare la jumatate, ub Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri si un Suport pentru pahare.

Citeste si despre Arctic ARSGN64121SL

Pornirea programabila a acestui model este de pana la 24 h. La uscare, acest exemplar prezinta clasa A, iar in ceea ce priveste consumul de curent electric, acest model are o clasa de eficienta energetica moderna, fiind vorba despre Clasa A++. Ca nivel de zgomot, acesta emite 44 dB. Anual, consumul de energie pe care il are acesta este de 262 kWh.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux Comfort Lift ESL7540RO are un consum de energie/ciclu de spalare de 0.96 kWh, iar consumul anual de apa al acestuia este de 3080 l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Electrolux Comfort Lift ESL7540RO este ceea ce aveti nevoie. Pretul sau este convenabil.