Whirlpool WIE 2B19

Aveti nevoie de o masina de spalat vase? Avem o recomandare pentru dumneavoastra. Aceasta este Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool WIE 2B19

Despre Whirlpool WIE 2B19

Culoarea acestui aparat este albul. Inaltimea pe care o masoara acesta este de 82 cm. Latimea sa este de 59.5 cm, o latime buna. Adancimea acestui produs este de 55.5 cm, aceasta fiind una destul de potrivita. Cat despre greutatea sa trebuie specificat faptul ca este de 35.5 Kg.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 are o utilizare de tip rezidential, fiind un model incorporabil. Despre aceasta este important de precizat faptul ca este tip slim, ceea ce inseamna ca aceasta va incapea destul de usor si in locuri mai inguste.

Despre Whirlpool WIE 2B19

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 – ce trasaturi are acest model

Citeste si despre Hansa FCEX54110

Referitor la capacitatea de incarcare pe care o are acest model trebuie spus ca este una destul de mare, fiind de 13 seturi. Astfel, veti putea spala destul de multe vase, ceea ce reprezinta un mare plus. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 prezinta si un numar de 6 programe, astfel ca, veti putea seta programul corespunzator pentru a spala vasele mai bine, ceea ce va fi de mare ajutor. De asemenea, despre aceasta masina de spalat vase mai trebuie spus si faptul ca are 2 cosuri unde veti putea aseza tacamurile pentru a fi spalate cat mai bine. Despre panoul de comanda pe care il detine dispozitivul trebuie spus ca este unul electronic, ceea ce inseamna ca acest dispozitiv va fi usor de controlat atunci cand il veti seta pentru a incepe programele. Acest panou de comanda este unul integrat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Programele pe care acest exemplar sunt Rapid, Prespalare si Economic. Acestea pot fi activate ori de cate ori aveti nevoie de o spalare rapida sau chiar prespalare. De asemenea, programul economic este util pentru ca va face economie atunci cand veti spala vasele.

Din componenta acestui aparat fac parte si functiile, care sunt unele importante: Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Indicator sare, Incarcare la jumatate, Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri. Despre cosurile pe care le detine aparatul trebuie spus ca sunt ajustabile. In plus, acest model mai include si functie de protectie impotriva apei.

Citeste si despre Beko FSMT52320DXO

Referitor la clasa de eficienta energetica a acestuia trebuie precizat faptul ca detine o clasa buna, aceasta fiind de tip A+, o clasa care nu consuma mult curent electric. La uscare, include o clasa de tip A.

Ca nivel de zgomot, trebuie spus ca emite pana la 49 dB. Anual, consumul sau de energie este de 296 kWh. La un ciclu de spalare, acest model are un consum de 1.34 kWh. Despre consumul mediu anual de apa trebuie spus ca este de 3080 l. In plus, la un ciclu de spalare, acesta consuma 12 l. La finalizarea unui program, acest model are un semnal sonor care va va atentiona ca vasele sunt gata si trebuie luate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 este un exemplar care va scapa de spalatul vaselor care nu este o placere pentru multe dintre gospodinele care gatesc acasa. Pretul sau este potrivit.