Beko DFS05013W

Pentru cei care vor sa isi usureze munca in bucatarie este recomandata o masina de spalat vase buna, dintre acestea facand parte si masina de spalat vase Beko DFS05013W.(ACUM la reducere)

Beko DFS05013W

Despre Beko DFS05013W

Cu o greutate de 37.4 kg, putem spune ca nu este un aparat electrocasnic prea greu. Dimensiunile sale (l x L x A) sunt de 85 x 44.8 x 60 cm, fiind usor reduse. Avand o latime de aproape 45 cm, nu veti intampina probleme in privinta asezarii sale. Il veti putea aseza aproape oriunde. De asemenea, despre carcasa acesteia, trebuie spus ca este de culoare alba, fiind eleganta.

Acest exemplar din gama Beko are o capacitate de 10 seturi. Asta inseamna ca se poate utiliza de catre o familie care mananca destul de mult si are nevoie sa spele ceva mai multe vase.

Despre Beko DFS05013W

Cum se prezinta masina de spalat vase Beko DFS05013W din punct de vedere tehnic?

Citeste si despre Electrolux EOA3454AOX

Pe de o parte, clasa de eficienta energetica a acesteia este A+, dintr-o gama de la A+++ la D. Despre aceasta trebuie stiut ca nu lasa diapozitivul sa consume mult curent electric, astfel, ca veti avea numai avantaje.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase Beko DFS05013W este dotata cu 5 programe gata sa va ajute sa scapati de vasele murdare. De asemenea, trebuie spus si faptul ca acest model are in dotarea sa un afisaj de tip LED, ceea ce inseamna ca veti fi mereu la curent cu procesul de spalare a vaselor. Nu trebuie uitat nici de faptul ca acest model beneficiaza la uscare si de clasa de eficienta de tip A.

Cele 2 cosuri sunt si ele importante intrucat aici veti putea aseza tacamurile pe care urmeaza sa le spele. Optiunea de incarcare la jumate este si ea importanta, intrucat veti putea spala mai multe vase intr-un timp mai scurt. Clean&Shine™ este acea functie care va curata vasele de murdarie in 90 min. De asemenea, Intensive 70°C este acel program care ajuta la curatarea vaselor ceva mai murdare.

Citeste si despre Bosch HMT72M450

Masina de spalat vase Beko DFS05013W mai include in doatarea sa si programul rapid. Acesta se dovedeste a fi eficient intrucat puteti sa spalati multe vase atunci cand va grabiti si aveti nevoie de ele. Un aspect demn de luat in calcul prezent la acest dispozitiv este acela ca include si programul Bio/Eco. De asemenea, indicatorul pentru sare este util intrucat arata gradul de salinitate din apa. Mini 30′ este acel program pe care il puteti seta atunci cand aveti de spalat pahare si vesela.

Aparatul electrocasnic din gama Beko are un compartimente special pentru sare. Mai mult, un alt detaliu pe care trebuie sa il cunoasteti despre acest model este faptul ca are un consum anual de apa potrivit, acesta fiind de 2940 l. La un ciclu, acesta are un consum de apa de 10.5 l. Referitor la energia consumata, precizam faptul ca este de 237 kwh/an. Nivelul de zgomot pe care il include exemplarul este si el de 49 dB, putin mai crescut fata de alte modele. Insa, acest lucru se rezolva daca il asezati intr-un loc mai retras decat cel unde stati in fiecare zi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Beko DFS05013W este un exemplar cu multe functii moderne special conceput pentru a spala vasele indiferent de murdarie. Are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply