Candy CDP 2D1145X

Pentru a nu mai avea atat de multa de munca, este important ca intr-o bucatarie sa aveti o masina de spalat vase. Nu doar ca usureaza munca, ci le spala si bine, astfel ca, este indicata si din acest punct de vedere. Un model care v-ar placea este masina De Spalat Vase Candy CDP 2D1145X.(ACUM la reducere)

Candy CDP 2D1145X

Despre Candy CDP 2D1145X

Unul dintre avantajele pe care il are aceasta masina de spalat vase este latimea sa, aceasta fiind de 45 cm. Astfel, putem spune faptul ca este usor de asezat in locuri mai inguste, ceea ce reprezinta un mare plus pentru orice locuinta. Trebui sa aveti in vedere si greutatea acestuia, care este de 42.35 kg. Materialul din care este produsa aceasta masina de spalat vase este inoxul, culoarea sa fiind aceeasi.

Capacitatea seturilor acestui model este de 11 seturi. Acest lucru inseamna ca puteti spala destul de multe vase, fiind un model recomandat celor care spala ceva mai multe vase, unei familii numeroase.

Despre Candy CDP 2D1145X

Masina De Spalat Vase Candy CDP 2D1145X – informatii pe care trebuie sa le stiti despre acest model

Citeste si despre Tefal MasterChef Gourmet QB508GB1

Clasa de eficienta energetica pe care o include acest model este A++. Acest lucru reprezinta un mare avantaj intrucat veti avea mai putini bani de dat pe facturile la curent electric. De spus este si faptul ca are incorporate 7 programe. Masina De Spalat Vase Candy CDP 2D1145X are un tip de afisaj LED. De asemenea, clasa de eficienta la spalare este A, aceasta fiind destul de buna.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Clasa de eficienta la uscare este B, aceasta fiind una destul de buna. De altfel, controlul se realizeaza digital, fiind usor. Mai mult, are si un cos reglabil pe inaltime pe care il puteti utiliza destul de usor.

Programarea poate fi intarziata de la 1 pana la 24 de ore, acesta fiind un aspect demn de luat in calcul. Aqua stop este alta functie importanta de care dispune acest Masina De Spalat Vase Candy CDP 2D1145X. Aceasta va proteja impotriva inundatiilor care ar putea sa apara.

Citeste si despre Electrolux ESF4660ROW

Acest exemplar prezinta un panoul de control cu mai multe functii. Astfel, include functia de afisarea timpului de spalare ramas, ceea ce inseamna ca veti sti cat mai dureaza pana cand acesta isi va termina programul. Indicatorul de sare pe care il are aceasta masina de spalat vase este util. In plus, mai are si un indicator sonor pentru terminarea programului.

Este important de spus si faptul ca acest exemplar include si un cos de tacamuri, unde veti aseza tacamurile pentru a le spala. Consumul anual de apa pe care il are acesta este de 2240 l. De asemenea, mai are si un consum de apa la un ciclu de 8 l. Consumul de energie este si el important de stiut care este, acesta fiind de 0.78 kW/ciclu de spalare. Anual, consumul de energie va fi de 225 Kw. Despre nivelul de zgomot emis trebuie spus ca este de 45 dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Masina De Spalat Vase Candy CDP 2D1145X este de mare ajutor in orice bucatarie. Va scuteste de munca in plus, fiind economica si prevazuta cu multe alte functii utile. Pretul pe care il are aceasta este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply