Hansa BOEI64590015

Daca aveti nevoie de un cuptor in bucataria dumneavoastra, iar alegerea este destul de greu de facut, va putem face o recomandare, aceasta fiind una destul de buna. Astfel, puteti sa va bazati pe un model precum cuptorul incorporabil Hansa BOEI64590015 + Plita incorporabila Hansa BHGI63112028.(vezi reducerile de AZI)

Hansa BOEI64590015

Despre Hansa BOEI64590015

Greutatea pe care o are acesta este de 31 kg, aceasta fiind potrivita. De asemenea, are si dimensiuni de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, fiind potrivite.

Este important de spus faptul ca acest cuptor incorporabail este alimentat de tip electric. Este un model destul de incapator avand in vedere capacitatea pe care o are acesta care este de 66 l. Clasa de eficienta energetica A este cea care se ocupa de reducerea consumului de curent electric.

Despre Hansa BOEI64590015

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64590015 + Plita incorporabila Hansa BHGI63112028 – importanta caracteristicilor tehnice

Citeste si despre Beko HIAG64223SX

Acest aparat eelctrocasnic are un control de tip electronic, ce se poate realiza destul de usor. Afisajul de care dispune acest model este de tip LED, un afisaj econimic. De asemenea, timerul afiseaza informatii importante despre timpul cand se pregatesc alimente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Grill-ul pe care il are acest cuptor va va ajuta sa pregatiti mancaruri cat mai sanatoase. Cele 8 functii va ofera o diversitate din acest punct de vedere, ceea ce inseamna ca este un model care poate fi folosit pentru a gati ceva mai mult. De asemenea, geamul de protectie are 3 straturi, ceea ce inseamna ca este atat rezistent, dar se ocupa si de mentinerea caldurii in interiorul cuptorului. Acest exemplar beneficiaza si de incalzire rapida, o functie care este indicata sa o folositi mereu cand sunteti in graba si aveti nevoie ca alimentele sa fie pregatite.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64590015 + Plita incorporabila Hansa BHGI63112028 are iluminare interioara. Functia de convectie aer fierbinte este utila pentru alimente intrucat se vor prepara cat mai bine. Nu ii lipseste nici functia pentru decongelare a acestuia pe care o puteti utiliza oricand.

Citeste si despre Herenthal PKM1900.7BG

Acest cuptor Hansa este prevazut si cu functiile: incalzirea inferioara si superioara, acestea fiind utile pentru ca alimentele sa fie copate pe toate suprafetele. Gratarul combi ste si el unul dintre accesoriile de baza ale acestui exemplar. In ceea ce priveste suporturile telescopice, trebuie spus ca au o utilitate aparte. Potrivite pentru gatit sunt si tavile: tava adanca Procook (tip fagure), precum si cea plata, acestea au si ghidaje pentru tavi.

Despre puterea pe care o are trebuie spus ca este de 2900 W. Grill-ul este si el important avand o putere de 2 kw. Consumul de energie (kW/h) este de 0.79 kw/h. Nu trebuie uitat de spus faptul ca mai are si un email usor de curatat, precum si un geam interior al usii cu instructiuni pentru gatit. Panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului va fi mai usoara.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Hansa BOEI64590015 + Plita incorporabila Hansa BHGI6311202 nu trebuie sa lipseasca din locuinta dumneavoastra! Asta pentru ca dispune de multe functii pe care ar trebui sa le aiba un model de calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply