Whirlpool AKZ9 6220 IX

Pentru a avea un cuptor bun in bucatarie, trebuie sa aveti in vedere functiile de care dispune acesta. Un exemplar care va va placea cu siguranta este cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ9 6220 IX.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool AKZ9 6220 IX

Despre Whirlpool AKZ9 6220 IX

Acest model de cuptor incorporabil cantareste 34 kg. Cat despre dimensiunile (I x L x A) pe care le masoara, trebuie precizat ca sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, acestea fiind standard, nici prea mari, dar nici prea mici. Culoarea ce caracterizeaza acest model este cea a inoxului ceea ce inseamna ca se asimila destul de usor in decorul din bucatarie.

Cuptorul incorporabil din gama Whirlpool este un cuptor electric cu capacitate mare. Mai exact, aceasta este de 73 l, ceea ce inseamna ca este indicat pentru familiile care prefera sa gateasca destul de mult la cuptor.

Despre Whirlpool AKZ9 6220 IX

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ9 6220 IX – cateva informatii legate de dotarile interioare

Citeste si despre Bosch SMS46KI04E

Consumul de curent electric este unul redus. Astfel, veti scapa de sumele mari de bani pe care trebuie sa le dati pe facturi. Acest exemplar face parte din clasa de eficienta energetica A+. Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ9 6220 IX dispune de un control al cuptorului de tip electronic. De asemenea, acest aparat electrocasnic prezinta un afisaj de tip LCD.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acesta exemplar din gama Whirlpool are in componenta sa si un timer. Despre acest model mai trebuie stiut si faptul ca este prevazut cu functia de incalzire rapida. Aceasta reprezinta un plus intrucat vor exista dimineti cand veti vrea sa incalziti ceva rapid, iar acesta va vine in ajutor. De asemenea, este important de spus si faptul ca iluminarea interioara va fi necesara atunci cand veti vrea sa vedea care eset stadiul in care se afal alimentele.

Functia pentru decongelare o aveti la indemana oricand aveti nevoie sa decongelati alimentele pentru a le prepara. Treapta pentru pizza pe care o are acest model este importanta intrucat va va ajuta sa preparati o pizza oricand aveti pofta. Alte functii pe care le include acest model sunt: tehnologia Al 6lea simt, precum si coacerea conventionala, precum si functia Turbo grill. Mai beneficiaza si de functiile: Maxi Cooking Ready2cook, Smart Clean, Inchidere amortizata a usii, Cook 3, acestea fiind unele moderne.

Citeste si despre Hansa AMG20E70GVH

Accesoriile de care dispune acesta sunt cele 2 tavi pentru coacere. Cu acestea veti putea prepara prajituri, dar si alte tipuri de mancaruri. Mai are si un gratar, precum si ghidajele telescop cuptor. Consumul de energie la care ajunge acesta este de de 0.89 kW/h. Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ9 6220 IX are o alimentare de 230 / 50 V/Hz. Cordonul de alimentare al sau este si el de 1.3 m.

Acest modele este dotat cu al 6 lea simt ceea ce inseamna ca va monitoriza monitorizeaza energia absorbita de alimente, precum legume, carne si peste. In acest fel va determina temperatura si timpul de preparare necesare. De asemenea, nu este necesar sa verificati de fiecare data stadiul in care se afla alimentele intrucat aceasta tehnologie va oferi feedback la finalul procesului de preparare a alimentelor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ9 6220 IX este un model incapator, care nu consuma mult si are si functii moderne. Raportul calitate – pret este unul bun.