Whirlpool WFC3C26P

Dintre posibilitatea de a spala vasele in mod clasic si in chiuveta si varianta in care aceasta activitate este data unor electrocasnice cu siguranta cea de a doua este cea mai de dorit. Din aceste considerente putem vedea si de ce un model precum Whirlpool WFC3C26P poate sa fie un bun prieten in orice bucatarie.(cea mai buna oferta AICI)

Despre Whirlpool WFC3C26P

Pe langa posibilitatea de a scapa de murdaria de pe vase sau de grasime de pe acestea prin intermediul Whirlpool WFC3C26P veti putea sa va bucurati de ceea ce inseamna vase curate, uscate si igienizate. Toate aceste lucruri pot fi puse in balanta si cu partea de pret de achizitie iar asta face cu siguranta ca alegerea acestui model sa fie accesibila multor persoane.

Pentru multi conteaza atat partea de buget cat si partea de spatiu de care dispune locuinta insa daca privim in ansamblu putem spune cu siguranta ca Whirlpool WFC3C26P merita.

Despre Whirlpool WFC3C26P

Elementele ce recomanda Whirlpool WFC3C26P

Citeste si despre Hansa FCMX69205

Cu siguranta pretul poate fi un element important cand vorbim despre ceea ce recomanda acest model insa putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna partea de pozitionare sau de utilizare. In prima faza trebuie sa respundem celor care isi fac griji cu privire la spatiul pe care Whirlpool WFC3C26P il poate ocupa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Partea de elemente constructive tine in prima parte de gabaritul acestui model si mai exact de faptul ca veti avea o inaltime de 85 cm, veti avea o latime de 60 cm dar si o adancime tot de 60 cm. Pentru pozitionare sau transport mai poate conta si faptul ca masina de spalat vase are o greutate de 51kg sau mai poate conta faptul ca este un model ce produce un nivel de zgomot de pana la 46 dB.

Pentru o asezare eficienta si avantajoasa veti avea de vazut si partea de deschidere, de asezare a vaselor sau de scoatere a acestora. Veti avea pentru asezarea vaselor murdare la dispozitie doua cosuri insa puteti aseza fara probleme chiar si unele cratite sau vase mai voluminoase.

Citeste si despre Electrolux EKG51154OX

Spalarea vaselor cu o astfel de masina poate sa insemne si o atentie acordata consumului de resurse iar asta se transpune in faptul ca veti avea un consum de apa de 9l pentru ciclu normal de spalare. Pentru consumul de energie electrica este vorba despre un nivel de 0.93 kW/ ciclu de spalare, un consum mediu anual de 265 kWh iar asta inseamna pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++.

Acest consum trebuie privit si prin prisma cantitati de vase pe care le veti putea spala si capacitatea de incarcare este una de 14 kg. Intreaga cantitate poate sa fie spalata fara probleme prin intermediul unuia dintre cele 8 programe disponibile si intre care se afla programul intensiv pentru acele vase mai murdare, un program de spalare Bio/ Eco sau cel auto.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Revenind la timpul pe care il puteti castiga cu ajutorul Whirlpool WFC3C26P vom avea ceea ce inseamna posibilitatea alegerii unui program de spalare rapida dar si posibilitatea optarii pentru programarea intarziata daca vreti sa stabiliti voi cand spalarea sa fie gata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply