Miele G 6620 SC

Cand vine vorba despre sporirea nivelului de confort nu cred ca un produs electrocasnic poate fi considerat un moft iar aceasta discutie poate fi purtata in legatura cu o masina de spalat vase Miele G 6620 SC. Putem sa vorbim insa si despre ceea ce recomanda acest model in detrimentul altora nu doar prin comparatie cu spalarea manuala.(cea mai buna oferta AICI)

Despre Miele G 6620 SC

Pentru inceput putem sa vorbim despre ceea ce inseamna alegerea Miele G 6620 SC ca si nou ajutor pentru voi si locuinta sau bucataria voastra. Putem sa vorbim despre faptul ca veti putea aseza vasele in interior si voi in timpul acesta sa va vedeti de petrecere alaturi de prieteni.

Sunt si opinii care sustin faptul ca un model Miele G 6620 SC poate fi eficient doar in cazul in care este vorba despre petreceri sau localuri insa putem aduce acest model si in cadrul oricarei familii.

Despre Miele G 6620 SC

Miele G 6620 SC nu poate fi moft

Citeste si despre Bosch SMS46GI05E

Un element foarte important legat de utilizarea unei masini de spalat vase este acela privind faptul ca vasele pe care le folositi sau le spalati sunt unele curatate, uscate dar si igienizate si asta poate fi cel mai important mai ales daca vorbim despre copii mici. Revenind la beneficiile oferite de Miele G 6620 SC putem relua cat timp castigati.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Avand in vedere ca veti putea sa spalati o cantitate de pana la 14 seturi de vase si mai mult ca toate acestea pot fi spalate in timpul noptii cu siguranta putem spune ca un astfel de ajutor este necesar. Pentru ceea ce inseamna functionarea nocturna nu veti avea de ce sa va faceti griji fiind vorba despre un nivel de zgomot maxim pe care il poate produce de pana la 44 dB.

Daca va faceti deja planuri de cum veti amenaja bucataria functie de acest model atunci va conta si partea constructiva a masinii de spalat vase. Veti avea in aceasta directie o inaltime de 84.5 cm, o latime de 60 cm si o adancime de 59.8 cm insa la aceasta ultima caracteristica mai adaugati si partea de deschidere frontala de incarcare sau de scoatere a vaselor.

Citeste si despre Arctic UAG5612DTTLX

Intreaga cantitate de vase poate sa fie spalata si cu ajutorul cosurilor pe care le are acest model sau poate a unei tavi 3D+ pentru tacamuri. Cel mai important rol insa in partea de spalare il joaca cele 5 programe disponibile sau functiile pe care le veti putea seta cu ajutorul unui control electronic.

Veti avea pe lista de programe unul de spalare intensiva, un program de spalare Bio/ Eco dar si un program de spalare rapida pentru cele mai putin murdare si daca sunteti grabiti. In privinta functiilor putem sa mentionam cea de spalare pe jumatate incarcata, functia de protectie la inundatie sau faptul ca are si o siguranta pentru copii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ca orice electrocasnic sau mai exact ca orice masina de spalat si Miele G 6620 SC este insotita de un consum de resurse si care se traduce in 2716l mediu pe an de apa si de 213 kWh energie electrica ceea ce o pune in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply