Electrolux EKG51154OW

Gatitul din ziua de astazi trebuie sa se realizeze rapid, avand in vedere faptul ca el vine cu o multime de beneficii, pentru cei care se ocupa de acest lucru. In primul rand, gatitul inseamna un stil de viata mai sanatos. Daca sunt alese ingrediente de buna calitate, delicioase, atunci cu siguranta utilizatorul se va bucura de o masa consistenta, care sa-l ajute sa aiba un corp sanatos. Desigur, un stil de viata pe deplin sanatos nu este complet fara miscare. Insa, pentru a va putea benefia de mancare gatita, aveti nevoie cu siguranta de un aragaz care sa-si faca treaba eficient. Iar un astfel de model este Electrolux EKG51154OW. (vezi oferta de AZI)

Electrolux EKG51154OW

Despre Electrolux EKG51154OW

Designul acestui aragaz este clasic, el fiind imbracata intr-o carcasa de culoare alb-negru. Ce se remarca in cazul acestui model este geamul cuptorului. Acesta permite utilizatorului sa vada in ce stadiu se afla alimentele, din interior si sa ia masuri in cazul in care acestea sunt deja preparate. Este o metoda eficienta de a evita ardea alimentelor, un incident neplacut, dar care se intampla frecvent in cazul multor utilizatori. Iar daca sunteti la inceput, stiti exact despre ce este vorba.

Referitor la dimensiuni, nu putem spune decat ca acest aragaz se incadreaza perfect. El sta bine la capitolul aspect si datorita faptului ca dimensiunile il ajuta sa incapa chiar si in bucatariile mai putin generoase din acest punct de vedere.

Despre Electrolux EKG51154OW

Ce se poate spune despre modeul Electrolux EKG51154OW?

Citeste si despre Bosch SPS66TI01E

Modelul Electrolux EKG51154OW prezentat vine cu o alimentare pe baza de gaz. Aceasta este deosebit de apreciata de utilizatorii obisnuiti, deoarece ea duce la un gatit inteligent si economic. Dincolo de asta, modelul are in dotare nu mai putin de 4 arzatoare. Aceasta o dotare clasica, dar extrem de necesara. Arzatoarele pot fi folosite simultan de catre utilizatori, fara ca acestia sa intampine vreo problema.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

O alta dotare importanta a acestui model este aprinderea integrata. Ea este valabila atat in cazul plitei, cat si in cazul cuptorului. Drept urmare, nu mai este nevoie de chibrituri, brichete sau alte ustensile pentru aprins plita sau aragazul. Este nevoie doar de simpla apasare a unui buton.

Trebuie amintit faptul ca panourile din sticla ale acestui aragaz sunt foarte usor de curatat. Totul se datoreaza faptului ca ele sunt detasabile. Asadar, puteti, daca vreti, sa scoate cu totul sticla sau geamul aragazului, pentru a putea fi perfect curatate.

Citeste si despre Hansa ZWM 606IH

Desigur ca fiind vorba de un aragaz modern, dintre dotari fac parte grillul si rotisorul. Ambele sunt folosite pentru a putea prepara carne sau legume, doua alimente de baza pentru o dieta sanatoasa. Dincolo de asta, modelul prepara excelent alimentele, gratie faptului ca geamul aragazului are rolul dea conserva cu pana la 10% mai bine caldura in interiorul aragazului.

Totodata, in cazul acestui model de aragaz putem vorbi si de optimizarea spatiului. Acesta are in partea de jos un spatiu special pentru depozitarea vaselor folosite in bucatarie. In aceasta categorie intra accesoriile precum tavile sau unele oale pe care alegeti sa nu le folositi foarte des.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la pretul modelului de aragaz Electrolux EKG51154OW, nu putem spune decat ca acesta este in parametrii. El corespunde dotarilor produsului, fiind genul de pret considerat accesibil.