Miele G 6730 SC BRWS

Oricine ajunge la un moment dat in punctul in care trebuie sa analizeze modul de organizare al locuintei si mai mult decat atat modul in care isi asigura nivelul de confort dorit. Cand vorbim insa despre confort putem sa vorbim si despre ce electrocasnice sunt prezente iar pentru partea de bucatarie o masina de spalat vase Miele G 6730 SC BRWS poate fi ceea ce aveti nevoie.(Doar acum la reducere)

Despre Miele G 6730 SC BRWS

Daca veti alege o masina de spalat vase functie de pretul de achizitie si anume sa aiba un pret cat mai mic Miele G 6730 SC BRWS poate nu o sa fie pe placul vostru intrucat pretul poate fi putin mai ridicat.

Cei care vor sa priveasca un astfel de model functie de partea de utilitate efectiva atunci trebuie avut in vedere si partea de pozitionare Miele G 6730 SC BRWS in cadrul bucatariei ce deserveste un restaurant sau poate o pensiune.

Despre Miele G 6730 SC BRWS

Miele G 6730 SC BRWS ofera grija vaselor

Citeste si despre Hansa FCMX59221

Prin partea de utilizare putem sa vedem in prima faza si partea de instalare a Miele G 6730 SC BRWS iar asta pentru ca veti avea o dimensiune de 84.5 x 59.8 x 60 cm. La aceste elemente constructive vom putea adauga si partea de deschidere frontala si de incarcare sau descarcare a vaselor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Tot pentru pozitionare mai poate conta partea de zgomot pe care il poate produce in timpul functionarii iar asta inseamna si acordarea unei atentii nivelului maxim de zgomot de 44 dB. Pentru alte conditii privind pozitionarea trebuie sa vedeti partea de racordare a acestui model la apa sau energie electrica precum si la partea de scurgere.

Probleme majore privind pozitionarea nu veti avea clar insa veti avea in schimb multe caracteristici avantajoase oferite de aceasta masina de spalat vase. Veti avea in prima faza posibilitatea de a spala o cantitate de pana la 14 seturi de vase iar asta este cu atat mai avantajos cu cat am mentionat si posibilitatea de a fi pozitionata in cadrul unui local.

Citeste si despre Candy CDPM 3T62PRDFW

Intreaga cantitate de vase poate fi asezata fara probleme prin intermediul cosurilor cu care este prevazuta si care ofera posibilitatea de a spala chiar si unele mai voluminoase. Evaluarea spalarii si a uscarii poate fi legata si de pozitionarea in clasa de eficienta A pentru uscare sau prin prezenta unui numar de 10 programe disponibile.

In lista de programe veti putea da si peste cel ce ofera posibilitatea de spalare pe jumatate incarcata iar daca este vorba despre prezenta copiilor veti avea si o siguranta pentru acestia. Nici partea de consum de resurse nu este de ignorat iar asta pentru ca veti avea un consum mediu de apa de 9.7l in program Eco si unul mediu anual de 2716l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Din partea de consum de resurse putem vedea si daca Miele G 6730 SC BRWS este un model prietenos cu facturile la energie electrica sau la apa insa pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++ nu face decat sa recomande alegerea unei astfel de masini de spalat vase.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply