Miele G 4203 SC Active BW

Orice bucatarie este locul in care sunt puse in practica fel si fel de idei in materie de retete sau de preparate speciale insa asta inseamna si un anumit timp alocat pentru gatit. Ceea ce nu trebuie sa mai fie o grija insa este partea de curatare a tuturor vaselor pe care le folositi cand gatiti iar asta pentru ca va puteti ajuta de Miele G 4203 SC Active BW.(Doar acum la reducere)

Despre Miele G 4203 SC Active BW

O masina de spalat vase inseamna posibilitatea ca atunci dupa ce serviti masa sa puteti petrece mai mult timp cu cei dragi si nu spaland vasele murdare si aici Miele G 4203 SC Active BW poate fi prezenta.

Nu trebuie sa lasam insa deoparte si posibilitatea ca un astfel de model sa fie prezent in cadrul unui local si asta pentru ca veti avea posibilitatea de a usura munca angajatilor.

Despre Miele G 4203 SC Active BW

Un plus de confort cu Miele G 4203 SC Active BW

Citeste si despre Electrolux EOA5751AOX

Plecand de la posibilitatile de utilizare a acestui model Miele G 4203 SC Active BW nu trebuie sa avem nici un fel de griji in ceea ce priveste obtinerea unor vase igienizate si curate. Pentru cazul in care va fi rpezenta in cadrul unui local atunci cu atat mai mult puteti sa va bazati pe functionarea sa dupa terminarea programului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru a o aduce insa in slujba voastra este nevoie de depasirea aspectului privind partea de pret insa trebuie sa fie vorba si despre gasirea locului potrivit. Veti avea pentru asta caracteristicile constructive ale acestui model si mai exact dimensiunea de 84.5 x 59.8 x 60.0 cm la care punem si partea de deschidere frontala.

In privinta pozitionarii am cam vazut de ce este nevoie insa pentru partea de utilizare vom avea resursele consumate de acest model. Veti avea pentru partea de apa un consum mediu anual de 3780l iar pentru energia electrica un consum mediu anual de 295 kWh ceea ce duce la pozitionarea acestui model in clasa de eficienta A+.

Citeste si despre Zanussi ZCG612H1WA

Putem sa trecem si la partea de functii sau programe pe care sa le utilizati iar acestea tin si de panoul de control ce cuprinde afisarea timpului ramas pe langa butoanele si indicatorul de terminare a programului. Lista de programe disponibile inseamna si posibilitatea de a utiliza un program rapid de 30 minute, un program auto, cel Bio/ Eco sau programul intensiv.

Functiile disponibile sunt insa mai multe si veti putea beneficia prin intermediul acestui model si de posibilitatea programarii intarziate sau programul dedicat vaselor din sticla. In cazul in care nu aveti un volum de 14 seturi de vase pentru spalat puteti foarte usor sa mergeti si pe varianta de a spala cu un programe pe jumatate incarcata. In situatia in care este vorba si despre prezenta unor copii prin preajma acestui model ceea ce va poate ajuta este siguranta pentru acestia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Capacitatea de spalare nu conteaza doar prin prisma cantitatii ci si prin prisma utilizarii spatiului interior al acestui model Miele G 4203 SC Active BW intrucat veti avea 3 cosuri dintre care unul pentru tacamuri.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply