Miele G 6730 SC EDST

Dupa gatit poate fi cu siguranta placut pentru partea de savurare a preparatelor insa exista si lucruri care tin de partea de confort si de curatare a tuturor vaselor utilizate la gatit. Ajutorul major pe care il puteti primi in aceasta directie tine si de ceea ce inseamna utilizarea unei masini de spalat vase Miele G 6730 SC EDST.(Doar acum la reducere)

Despre Miele G 6730 SC EDST

Prezenta vaselor murdare nu tine doar de bucataria pe care o aveti acasa ci poate tine si de ceea ce inseamna bucataria unui local. In aceasi situatie si in aceleasi conditii putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna prezenta unui model Miele G 6730 SC EDST si asta pentru ca poate fi solutia de dorit de catre foarte multe persoane.

Samsung 43KU6072
Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD

In orice bucatarie si in orice situatie insa o masina de spalat inseamna si un plus de confort pentru voi dar si mai mult timp liber pe care sa il petreceti alaturi de cei dragi.

Despre Miele G 6730 SC EDST

Spalarea rapida cu Miele G 6730 SC EDST

Citeste si despre Bosch SMS46GI05E

Masini de spalat vase sunt multe insa trebuie sa vedem si ceea ce inseamna motivul pentru care Miele G 6730 SC EDST poate fi mai buna decat alte modele. Avem in prima faza partea de capacitate de spalare si mai exact faptul ca prin intermediul si prin alegerea acestui model veti putea sa spalati intr-un timp foarte scurt pana la 14 seturi de vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

O astfel de capacitate de spalare inseamna si o viteza buna de a scapa de tot ceea ce inseamna vase murdare insa puteti foarte simplu ca acest lucru sa il obtineti si pe timpul noptii. Fiind vorba despre posibilitatea de a incredinta toate vasele murdare pentru spalarea pe timpul noptii putem sa vorbim si despre partea de zgomot pe care poate sa o produca fiind un nivel maxim de pana la 44 dB.

Trebuie sa vedem totusi si locul in care acest model Miele G 6730 SC EDST poate fi asezat si asta pentru a organiza bucataria. Elementul ce va conditiona acest aspect este dimensiunea sau gabaritul si este vorba despre unul format de latimea de 60 cm, inaltimea de 84.5 cm si de adancimea de 59.8 cm.

Citeste si despre Bosch HMT72M450

Un model modern si elegant precum este aceasta masina de spalat trebuie sa fie si una care sa aduca beneficii din perspectiva consumului de resurse. Putem sa vorbim despre un consum de apa de la 6.5l pentru ciclu de spalare functie de gradul de murdarire al vaselor dar putem sa vorbim si despre un consum de energie electrica de 0.75 kWh pentru programul Eco.

Lista de programe mai ofera pe langa cel mentionat deja si un program de spalare pe jumatate incarcata si veti mai avea si alte programe pana la limita de 10 disponibile. Nu trebuie sa uitam nici de partea de siguranta data de optiunea Aqua Stop sau de siguranta impotriva copiilor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Inca de la partea de consum de energie specific clasei A+++ putem spune despre Miele G 6730 SC EDST ca este ceea ce aveti nevoie insa dupa utilizarea sa veti fi convinsi de acest aspect.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply