AEG FFB53630ZM

Vase murdare sunt prezente in orice bucatarie si asta fie ca vorbim despre o masa cu multe feluri sau despre o masa mai simpla insa idferente pot aparea cu privire la cum scapa fiecare de vasele murdare. Unele persoane merg pe varianta spalarii traditionale si care nu este tot timpul si cea mai eficienta insa exista si cazuri in care se poate opta pentru alegerea si utilizarea unui model AEG FFB53630ZM.(cea mai buna oferta AICI)

Despre AEG FFB53630ZM

O masina de spalat vase AEG FFB53630ZM poate fi vazut la fel de importanta precum cea de spalat rufe si asta pentru ca ambele va pot ajuta sa scapati de efort, de spalatul manual si in acelasi timp va pot ajuta sa economisiti timp si energie pe care sa le consumati mai productiv.

Daca ne referim strict la ce poate sa insemne AEG FFB53630ZM pentru voi atunci trebuie sa depasim partea de pret de achizitie pe care il are si care poate speria putin.

Despre AEG FFB53630ZM

Un altfel de spalat cu AEG FFB53630ZM

Citeste si despre Beko MOC20100S

Diferente sunt cu siguranta majore intre ceea ce inseamna utilizarea acestui model AEG FFB53630ZM si spalarea clasica insa sunt diferente si intre ceea ce inseamna alegerea acestui model in detrimentul altora. Aceaste diferente pot fi legate inca de la aspectul si designul pe care acest model il are fiind vorba despre unul de nuanta argintie datorita prezentei inoxului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Aspectul si nuanta sunt importante pentru a obtine un aspect placut pentru bucatarie si un aspect ce sa va aduca placere cand va aflati in aceasta. Diferente insa sunt si in privinta instalarii acestui model iar asta prin prisma dimensiunilor pe care le are si care sunt de 85 cm pentru inaltime, 60 cm pentru latime si de 62.5 cm pentru adancime.

Pot fi pareri care sa sustina ca este vorba despre o masina de spalat vase cu un gabarit ceva mai mare insa asta se justifica daca privim la faptul ca veti putea spala in acelasi timp pana la 13 seturi de vase. O astfel de cantitate este importanta pentru oricine si asta si prin prisma costurilor care se leaga de procesul de spalare.

Citeste si despre Miele G 6730 SC EDST

Pozitionarea masinii de spalat in clasa de eficienta energetica A+++ este cu siguranta inca un element ce justifica pretul de achizitie dar si faptul ca vorbim despre un model mai avantajos de cat altele. Aceasta pozitionare se datoreaza unui consum mediu anual de energie de 234 kWh iar daca privim si consumul de apa nivelul mediu este de 2775l/ an.

Am vazut ca poate spala destul de mult insa limita tine si de modul in care veti utiliza cosurile cu care este prevazuta masina si care pot fi reglate si pe inaltime pentru a aseza unele vase mai voluminoase. Pe langa cosul pentru vase veti avea si partea de cos pentru tacamuri dar si partea de suport destinat pentru asezarea paharelor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O masina de spalat vase eficienta este una care pe langa consumul de resurse eficient si capacitatea generoasa mai ofera si programe de spalare avantajoase iar AEG FFB53630ZM va ofera 5 programe si 4 nivele de temepratura.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply