Star-Light 43DM6500

In urma cu vreo cativa ani, Star-Light a intrat furtunos pe piata de electronice si electrocasnice. In mare, produsele lor erau foarte ieftine, dar totusi decente. Practic, nu avea pretentia sa acopere deloc piata premium, dar acest lucru s-a schimbat. Star-Light 43DM6500 (vezi AICI ofertele de azi) demonstreaza in cel mai bun mod cu putinta aceasta gandire.

Star-Light 43DM6500

Despre Star-Light 43DM6500

Nu este un televizor senzational, dar vine cu cateva dotari care depasesc un pic standardul la care te astepti din partea unui televizor ieftin. Si pretul nu cred ca este prea mare, ceea ce va fi intotdeauna un avantaj important pentru astfel  de aparate, adica unele care nu sunt destinate clientilor cu pretentii, ci celor cu un buget mai redus.

Star Light 43DM6500
Televizor Smart Android LED Star-Light, 109 cm, 43DM6500, Full HD

Star-Light 43DM6500, design cat de cat decent, dar recupereaza la capitolul imagine

Star-Light 43DM6500 nu este unul dintre cele mai aratoase televizoare. In mod cert, nu are cea mai subtire rama, nu este cel mai mare (ceea ce nu este deloc o problema), dar cel mai tare il strica suportul. Acesta are doua picioare pe fiecare parte a ecranului. Ele ofera un echilibru bun, desi sunt cam subtiri, dar, din punct de vedere stilistic, sunt destul de putin placute. Oricum, se poate trece peste acest aspect si, pana la urma, vei descoperi un televizor mai mult decat decent.

Star-Light 43DM6500 spate

Ca diagonala e ok, la 109 cm (vezi aici modelul de 80 cm) el fiind potrivit pentru dormitor sau pentru un living mai mic. Daca il alegi pentru prima varianta e cu atat mai bine. Astfel, nu vei ajunge sa dai prea mult pe televizorul secundar si iti poti cumpara unul mai mare si mai bun pentru living.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ca imagine, avem un model full HD. Bineinteles, depinde si ce prinzi pe el. Star-Light 43DM6500 arata niste imagini decente atat timp cat are si continut la calitatea respectiva. Nu se compara cu ceva ce vei intalni la modelele LG sau Samsung, dar, una peste alta, nu e rau. Trebuie spus si ca, pentru a ajunge la imagini bune, trebuie sa umbli la setari. Astfel, dupa ce vei stabili culorile si contrastul, lucrurile se imbunatatesc vizibil. Nu te astepta insa sa te surprinda cu adevarat. Acesta este un televizor mediu din gama low cost, deci calitatea imaginii este si ea una pe masura.

Sunetul este insa surprinzator de puternic. Star-Light 43DM6500 are doua difuzoare de cate 10 W, ceea ce pentru diagonala lui inseamna destul de mult. Din nou insa, nu este un sunet care sa impresioneze. Uneori fluctueaza in calitate, dar acestea sunt lucruri de la care te astepti in cazul unui astfel de aparat.

Sistem smart competent? Da.

Star-Light 43DM6500 foloseste un Android mai vechi ca sistem de operare, dar asta nu se cunoaste prea tare. Numarul de aplicatii e acceptabil si televizorul se misca bine si atunci cand are de-a face cu unele mai mari consumatoare de resurse, asa cum este YouTube. In acelasi timp, are instalata si o platforma numita Aptoide, un fel de Google Store, dar pe care probabil ca au platit mai putini bani. Aceasta iti ofera sansa de personalizare a aplicatiilor si este destul de animata, deci e ok.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Televizorul se conecteaza la internet prin Wi-Fi, dar o poti face la fel de bine si prin LAN. Pe Wi-Fi se mai intampla ca legatura sa cada, dar intr-o secunda este reluata la loc. Mai sigur este pe LAN, dar varianta pe Wi-Fi e mai stilata.

Apoi, daca nu te multumesti cu ceea ce gasesti online, Star-Light 43DM6500 are si cateva intrari USB si HDMI (doua, respectiv trei). Viteza e buna si nu exista intreruperi, deci poti vedea fara probleme filme de pe stick, poti folosi un DVD player sau chiar conecta o consola de jocuri.

Concluzii

Daca vrei sa iti spun despre un televizor pe care nu ar trebui sa il ratezi, sa stii ca Star-Light 43DM6500 nu este acela. Dar modelul este unul care poate sa fie de mare folos cand bugetul este redus si totusi cauti un model care sa nu dezamageasca si cu care sa nu simti ca te intorci cu vreo 10 ani in trecut. Sistemul smart este la locul sau si imaginea e buna, in ciuda anumitor inconsistente. Televizorul nu este perfect si asta se vede cat de cat in constructia lui, dar, pentru cati bani investesti, nu poti avea mari pretentii. Asa ca il poti cumpara pentru dormitor si nu cred ca vei fi dezamagit daca stii la ce sa te astepti.

8 Total Score
Star Light 43DM6500, o varianta ieftina pentru cei care cauta un televizor ok

Star Light 43DM6500 este un model marisor, perfect pentru o sufragerie mare, cu functii smart, rezolutie Full HD si un pret decent

PROS
  • Imagine decenta
  • Sistemul smart merge bine
  • Pret mic de achizitie
CONS
  • Ieftin ca materiale si constructie
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply