LG 22MT49VF

LG 22MT49VF (vezi aici pretul cel mai bun) este un televizor de dimensiuni mici, despre care la prima vedere ai spune ca este monitor. Ceea ce nu este chiar fals. LG 22MT49VF este un televizor care poate fi folosit fara probleme si pe post de monitor, fiind astfel o solutie excelenta pentru camerele mici in care aparatura multifunctionala este binevenita. Televizorul Full HD are un pret bun si vine la pachet cu functii foarte atractive, asa ca merita sa il iei in considerare daca ai nevoie de un ecran multifunctional.

LG 22MT49VF

Despre LG 22MT49VF

LG 22MT49VF este un televizor mic, care arata foarte bine. Design-ul este unul minimalist si are o constructie de calitate. Modelul are dimensiunile de 507.6 x 52.7 x 316.5 mm. Fixarea pe masa se face prin intermediul unui picior cu forma curba. Stabilitatea este foarte buna. In cazul in care se doreste fixarea pe perete, aceasta este posibila cu ajutorul unui suport VESA 75 x 75.

LG 22MT49VF
Televizor LED LG 55 cm, 22MT49VF, Full HD

Televizorul va arata bine indiferent de locul in care este asezat. Profilul sau slim si rama foarte subtire il fac perfect pentru a-si gasi loc cu usurinta in orice spatiu si a aduce un plus de eleganta in camera.

LG 22MT49VF spate

Diagonala modesta dar o rezolutie buna

Ecranul are diagonala de 22 inch (55 cm) si o rezolutie Full HD. Imaginile sunt redate astfel la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli. Claritatea este foarte buna, dar nu reprezinta singurul atu al ecranului. Acesta reda un spectru extins de culori si are un contrast bogat. La baza culorilor profunde se afla o luminozitate continua de 250 cd/m2. Ecranul este iluminat lateral prin LED-uri. Luminozitatea este exploatata in detaliu, rezultand un contrast dinamic de 1000:1.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru redarea unor imagini cat mai echilibrate, LG 22MT49VF este dotat cu tehnologia Triple XD Engine. Aceasta imbina claritatea, culorile, contrastul si redarea detaliata a cadrelor in miscare, astfel incat imaginile redate sa fie cat mai naturale. Ecranul are un timp de raspuns de 5 ms.

Pentru ca fiecare tip de continut are anumite cerinte, ecranul beneficiaza de moduri de vizionare care sa ofere o experienta punctuala cat mai buna. Modurile Gaming si Cinema sunt doar doua dintre exemple. Modul Gaming optimizeaza imaginea pentru plasarea jucatorului in avantaj. Acesta beneficiaza de exemplu de un stabilizator Black care permite localizarea rapida a adversarului chiar si in zonele intunecate ale ecranului. Fiecare mod de vizionare aduce imbunatatiri importante pentru experienta utilizatorului.

Televizorul LG 22MT49VF are un sistem audio integrat, asa ca nu este necesara asocierea unor boxe sau a unui sistem extern. Acest lucru reprezinta un atu foarte important mai ales in cazul utilizarii pe post de monitor. Imagineaza-ti ca economisesti cu atat mai mult spatiu si eviti aglomerarea de aparatura si cabluri.

Sistemul audio integrat este dotat cu doua difuzoare stereo de cate 5W. Nu doar imaginea beneficiaza de tehnologii avansate de prelucrare, ci si sunetul. Acesta este procesat folosind functii precum Virtual Surround sau Clear Voice II. Sunetul redat este astfel mai clar si mai bogat. Calitatea sunetului schimba cu totul experienta de vizionare.

Player-ul multimedia integrat iti va permite sa asculti muzica direct de pe un mp3, stick sau telefon. De asemenea, vei putea urmari videoclipurile si fotografiile din vacanta pe ecranul televizorului. Acesta recunoaste o serie larga de formate si poate deveni un adevarat centru pentru redarea continutului multimedia de orice tip.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Televizorul nu este unul smart, oferind insa posibilitatea de a se conecta la alte dispozitive pentru redarea de continut online si multimedia. Exista 1 port HDMI, 1 port USB si intrari video. Putem conecta astfel simplu un laptop, PC, consola de jocuri, player DVD, stick USB etc. Televizorul LG 22MT49VF este dotat de asemenea cu un slot CI+ si un tuner digital. Acestea din urma permit redarea canalelor digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Pentru redarea canalelor digitale este suficienta conectarea cardului de la distribuitorul de cablu.

Concluzii

LG 22MT49VF este un aparat ce poate fi folosit atat pe post de monitor, cat si pentru redarea clasica a canalelor tv si continului multimedia. Modelul nu este unul smart, dar poate acest lucru nu reprezinta neaparat un minus, intrucat va fi folosit preponderent alaturi de un PC sau un laptop. Dimensiunile si design-ul sau il fac perfect pentru acest tip de utilizare. Diferitele moduri de vizionare aduc un plus de calitate experientei de vizionare. Gaming-ul este probabil una dintre cele mai comune modalitati de utilizare, iar televizorul asigura avantaje importante de joc.

7.5 Total Score
LG 22MT49VF: televizor si monitor de 22 inch ce merita sa il ai

O solutie simpla cand doresti un televizor care sa poate fi folosit si ca monitor, este LG 22MT49VF. Diagonala e mica dar rezolutia merita banii

PROS
  • televizor-monitor de 22 inch
  • rezolutie Full HD
  • sistem audio integrat, de 10W
CONS
  • numarul de port-uri ar fi putut fi mai mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply