LG 22MT49DF

Desi televizoarele cu ecrane mari acapareaza cea mai mare parte din atentie, nici cele cu ecrane mai mici nu sunt mai prejos. Printre trendurile actuale se numara si televizoarele mini cu functie dubla (asa numitele televizoare-monitor). Un astfel de model te poate ajuta sa salvezi spatiu important si sa extinzi redarea multimedia. LG 22MT49DF (AICI pretul cu reducere) este un model cu totul special, ale carui caracteristici merita trecute in vizor.

LG 22MT49DF

Despre LG 22MT49DF

LG 22MT49DF este un televizor de dimensiuni mici, ideal pentru a fi folosit pe post de monitor intr-un birou sau intr-o camera mai cu o suprafata redusa. Ecranul plat are in acelasi timp o rama ingusta, asa ca aspectul general este unul slim. Televizorul are dimensiunile de 507.6 x 52.7 x 316.5 mm si un design complet negru.

LG 22MT49DF
Televizor LED LG 55 cm, 22MT49DF, Full HD

Detalii despre display

Ecranul are diagonala de 55 cm, fiind astfel ceva mai mare decat un monitor obisnuit. Acest lucru nu face decat sa ne bucure, intrucat experienta de vizualizare va fi una perfecta. Jocurile, continutul online sau documentele de lucru se vor vedea mult mai bine pe ecranul mai mare.

LG 22MT49DF spate

Imaginile au o calitate Full HD si sunt redate la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli. Diferenta de calitate este vizibila, ecranul oferind o vizionare superioara din toate punctele de vedere. Imaginile sunt nu doar clare, ci si pline de viata, avand culori vii si un contrast care ofera o profunzime ridicata. Ecranul are o luminozitate continua de 250 cd/m2 si un contrast dinamic de 1000:1.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Tehnologia Triple XD Engine proceseaza imaginile, astfel incat sa le aduca la un nivel optim de realism. Rezultatele sunt chiar impresionante. Continutul de orice tip se va vedea foarte bine pe ecranul televizorului. Pentru ca redarea sa fie personalizata in functie de tipul de continut, televizorul pune la dispozitia utilizatorului o serie de moduri de vizionare. Dintre acestea se remarca modurile Gaming si Cinema, moduri care arata si functiile principale ale ecranului.

Modul Gaming este dotat cu un stabilizator Black care permite localizarea rapida a adversarului chiar si in zonele intunecate ale ecranului. In acelasi timp, modul Cinema adapteaza culorile si luminozitatea pentru a surprinde cat mai multe detalii la redarea de filime si seriale. Ar mai fi de mentionat faptul ca televizorul are un sistem audio integrat. Acest lucru reprezinta un atu foarte important pentru utilizarea pe post de monitor, intrucat este economisit destul de mult spatiu.

Difuzoarele integrate au o putere de cate 5W. Acestea sunt dotate de asemenea cu functii precum Virtual Surround sau Clear Voice II. Efectele sonore sunt astfel mult mai realiste, iar sunetul se aude mai clar si mai puternic. Meciurile, filmele si emisiunile au o atmosfera mai realista ca niciodata.

In cazul in care vrei sa asociezi un dispozitiv extern pentru redarea de continut, ai la dispozitie 1 port HDMI, 1 port USB si intrari video. Televizorul este dotat de asemenea cu un slot CI+ si un tuner digital.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile ]

LG 22MT49DF nu beneficiaza de functii smart, iar sincer acest lucru nu este insa atat de problematic. Exista in continuare posibilitatea de a conecta televizorul la un laptop sau un PC pentru redarea de continut. Poti conecta printre altele un PC, o consola de jocuri, un player DVD, stick USB etc.

Pentru conectarea la canale digitale, LG 22MT49DF nu are nevoie de un decodor extern. Acesta poate reda continut folosind direct slotul CI+ si cardul de la distribuitorul de cablu. O astfel de dotare valoreaza destul de mult.

Ar mai fi de mentionat faptul ca televizorul beneficiaza inclusiv de functia de audio description, creata special pentru persoanele cu deficiente de auz. O astfel de functie poate crea un univers cu totul special pentru aceste persoane.

Concluzii

LG 22MT49DF este un televizor ce poate fi folosit instant si pentru redarea de continut video online de pe laptop, PC, HDD extern sau consola de jocuri. Televizorul este unul foarte  modern, lucru ce se observa atat la nivelul design-ului, cat si la cel al dotarilor.  LG 22MT49DF este un model simplu, dar care are in acelasi timp grija sa ofere o experienta de vizionare de top. Indiferent de tipul de continut redat (ex.meciuri, jocuri, filme), vei gasi un mod de vizionare care sa imbunatateasca efectele grafice  si sa ajute la pastrarea unui nivel cat mai ridicat de realism. LG 22MT49VF este un model similar, si el usor de adaptat la orice context multimedia.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply