Electrolux ESF4710ROX

Masina de spalat vase este un electrocasnic foarte util de bucatarie, ideal pentru orice familie. Vase sunt mereu de curatat, indiferent daca este vorba de familii cu copii sau fara. Masina de spalat vase face minuni in cazul familiilor cu bebelusi sau copii, precum si in cazul persoanelor ocupate, care nu au mult timp de petrecut in bucatarie. Electrolux ESF4710ROX este un model slim foarte eficient, care nu doar ca spala rapid si in profunzime, ci este ocupa si putin spatiu.(Doar acum la reducere)

Electrolux ESF4710ROX

Despre Electrolux ESF4710ROX

Electrolux ESF4710ROX este o masina de spalat vase in care poti curata de la farfurii si castroane si pana la oale, pahare si tacamuri. In ciuda faptului ca este un model slim (dimensiunile sale sunt de 85 x 44.6 x 61.5 cm), capacitatea de incarcare este destul de generoasa. Poti spala pana la 9 seturi de vase intr-un singur program.

Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65Q8C, 4K Ultra HD
Un televizor pentru pasionati si cunoscatori

Masina arata foarte modern si este in acelasi timp intuitiv de folosit. In partea frontala se gaseste un ecran LCD care ofera informatii despre programe si permite setarea rapida. Usa se deschide usor, iar glisarea este lina. Electrolux ESF4710ROX are doua cosuri pentru vase si este prevazuta si cu suporturi speciale pentru tacamuri si pahare.

Despre Electrolux ESF4710ROX

Spalare, uscare si functii pentru programarea intarziata

Citeste si despre Beko MOF23110X

Spalarea se face folosind un brat stropitor cu satelit, care se misca in mai multe directii pentru a oferi o eficienta mai mare. Pentru ca este un aparat electrocasnic folosit destul de des, consumul devine un aspect foarte important. Datorita tehnologiei AutoFlex, masina optimizeaza consumul de apa si energie prin evaluarea incarcaturii. Consumul energetic, temperatura si apa vor fi reglate in functie de nivelul de murdarie si cantitatea de vase incarcata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Electrolux ESF4710ROX are sase programe de spalare si patru nivele de temperatura. Printre programe se numara unul pentru spalare normala, unul bio pentru economie de resurse, unul pentru spalarea rapida etc.

Programul rapid are o durata de doar 30 de minute. Acesta este foarte util atunci cand este nevoie de vase noi pentru servit intr-un timp mic, asa cum se intampla in cazul sarbatorilor sau vizitelor cu multi musafiri. Functia Time manager permite de asemenea reglarea personalizata a timpului, putand reduce durata unui program cu pana la jumatate.

Citeste si despre Samsung GE83X

Masina nu doar spala vasele, ci le si usuca. Tehnologia Air Dry este foarte eficienta, iar vasele iti vor fi livrate gata pentru servire sau depozitare. Nu va mai trebui sa faci nimic. Precum in cazul altor electrocasnice mari, programarea intarziata prinde foarte bine. Electrolux ESF4710ROX este dotata cu o astfel de functie, permitand programarea startului la o anumita ora, cu pana la 24 de ore in avans.

Ar mai fi de mentionat faptul ca modelul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+++, avand astfel un consum foarte redus de curent electric. Consumul anual este de doar 176 kw. De partea cealalta, consumul anual de apa este de 2775 de litri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Dupa cum se poate vedea si mai sus, Electrolux ESF4710ROX este o masina de spalat vase foarte atractiva. Dotarile acesteia asigura preluarea eficienta a curatarii veselei. Vei resimti ca primesti o mana de ajutor care te ajuta sa salvezi mai mult timp.