Daewoo KOR-6S2BK

Vreti un stil de viata mai sanatos? Atunci va trebui sa va incumetati sa gatiti. Si nu oricum, ci folosind un cuptor cu microunde bun, care sa faciliteze intreg procesul de preparare al alimentelor, indiferent de ce tip de produse este vorba. Iar un astfel de cuptor este Daewoo KOR-6S2BK. (vezi disponibilitatea)

Daewoo KOR-6S2BK

Despre Daewoo KOR-6S2BK

Daewoo este un producator de renume, in industria cuptoarelor cu microunde, avand mereu grija sa-si inzestreze dispozitivele cu cele mai bune atribute: de la o capacitate generoasa si pana la functii menite sa-i aduca eficienta si sa-i imbunatateasca reputatia in ochii utilizatorilor.

Printre aceste atribute se numara si cea de curatare cu aburi. Spre deosebire de alte modele asemanatoare, acest cuptor se curata singur. Astfel, puteti spune adio petelor de grasime, precum si eforturilor mari pe care trebuie sa le depuneti pentru a scapa de resturile de mancare ramase in interior. Practic, nu aveti nevoie decat de o carpa umezita sau de un burete pe care sa-l folositi pentru a scapa de reziduri. Insa functia de curatare cu aburi nu este singurul detaliu demn de amintit in cazul acestui model.

Despre Daewoo KOR-6S2BK

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BK – un model potrivit

Citeste si despre Beko DTC36610W

Acest cuptor cu microunde se potriveste bucatariile de toate felurile: de la cele modeste ca dimensiune, pana la cele care vin cu o capacitate generoasa. El este genul de produs care isi face bine treaba, fiind capabil sa efectueze trei tipuri de operatiuni: dezghetarea alimentelor care au stat mult in congelator si care necesita acest procedeu, inainte de a fi preparate, incalzirea alimentelor inainte de a fi consumate si prepararea unor mancaruri. Desigur, in acest ultim caz este vorba de mancaruri usoare, care nu au nevoie de un proces complex de coacere sau prajire.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Foarte multe persoane considera ca un cuptor cu microunde nu isi gaseste locul in bucatarie din cauza radiatiilor daunatoare sau din cauza faptului ca vine un consum mare, ce determina o factura mare la energie electrica. Ei bine, aceste lucruri nu sunt in totalitate adevarate. Cuptoarele cu microunde pot consuma putin, iar daca sunt folosite cumpatat, ele nu afecteaza sub nicio forma gustul sau calitatea alimentelor.

Astfel, in cazul modelului prezentat se poate vorbi de Functia Zero & On. Aceasta face ca acest model de cuptor cu microunde sa se opreasca singur, in cazul in care el nu mai este folosit de mai bine de doua minute.

Citeste si despre Hansa AMG20E70GVH

Aceasta dotare se dovedeste linistitoare pentru cei preocupati de consumul dispozitivelor lor. In plus, cand este in stand by, modelul consuma foarte putin. Asadar, daca aveti parte de un consum mare, cu siguranta nu este din vina cuptorului cu microunde pe care il detineti.

In ceea ce priveste capacitatea, acest model vine cu una de 20 de L. Este o capacitate potrivita, insa sunt si cuptoare care au fost special create pentru a fi mai generoase din acest punct de vedere. Aceasta capacitate permite introducerea unor vase mai mari, asa cum se intampla sa fie unele castroane sau oale. Insa, mare atentie, pentru a pastra gustul bun al alimentelor incalzite sau preparate, este important sa alegeti vasul potrivit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la pretul acestui cuptor, nu putem spune decat ca el este unul bine stabilit, in raport cu calitatea.