Beko DFN39430X

Beko este un producator cu o gama extinsa de electrocasnice, care acopera toate categoriile de pret si toate cerintele posibile. Pe Beko DFN39430X face parte dintr-o serie upper range de masini de spalat cu o capacitate mai mare de incarcare. Dotarile sale sunt mai mult decat interesante si promit sa asigure o spalare eficienta si economica. (Doar acum la reducere)

Despre Beko DFN39430X

Beko DFN39430X este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 14 seturi. Masina din inox are o constructie cu dimensiunile de 85 x 59.8 x 60 cm si un design elegant. Inoxul aduce un aer modern si minimalist, iar panoul de control cu ecran LCD si butoane touch nu fac decat sa il completeze.

Beko DFN39430X
Masina de spalat vase Beko DFN39430X, 14 seturi, 9 programe, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Masina beneficiaza de dotari avansate de spalare si uscare, alaturi de o serie de functii premium care aduc argumente suplimentare pentru achizitie. O astfel de functie este cea Ion Guard. Functia foloseste un sistem de ionizare pentru neutralizarea particulelor care pot produce mirosuri neplacute.

Despre Beko DFN39430X

Performanta la spalare si uscare

Citeste si despre Bosch SKS51E22EU

Revenind la dotarile de spalare si uscare, aici trebuie sa mentionam in primul rand cele 9 programe de spalare distribuite pe 6 trepte de temperatura. Programele sunt variate si includ solutii pentru diverse nivele de murdarie si diverse durate de timp. Bratul pentru jetul de apa are o miscare la 180 de grade si asigura astfel o eficienta ridicata. Totodata, alimentarea cu apa se face separat pentru fiecare zona (cosul superior, cosul inferior, suportul pentru tacamuri), ceea ce ajuta suplimentar la cresterea eficientei, dar si la economia de apa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Consumul de apa, temperatura si energia sunt reglate automat folosind un senzor de murdarie. In functie de nivelul de murdarie, masina va face reglaje automate si va putea economisi foarte multe resurse.

Beko DFN39430X se remarca de asemenea si prin organizarea interna foarte usor adaptabilia. Exista astfel doua cosuri principale, alaturi de alte doua mai mici pentru tacamuri si pahare. Exista posibilitatea de a plia suporturile, iar cosul superior este ajustabil pe inaltime, putand astfel face usor loc pentru vase mai voluminoase. Organizarea interioara este foarte flexibila.

Citeste si despre Tefal Double Force DO826H38

Pentru spalarea paharelor si vaselor speciale din sticla, care necesita protectie, exista un program delicat la 40 de grade. Tehnologia Steam Gloss are grija totodata sa pastreze luciul sticlei, printr-un sistem special de uscare.

Consumul este specific clasei energetice A+++ si este astfel unul foarte mic. Consumul anual este de 237 kw. Consumul de apa este si el mic, nivelul minim folosit la o spalare fiind de doar 9.5 litri. Printre altele, exista si un sistem de protectie impotriva inundatiilor si un sistem de blocare a accesului pentru copii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Beko DFN39430X este o masina de spalat vase care propune un pachet foarte atractiv de dotari. Capacitatea mare de incarcare este din start un atu pentru familiile mai mari. In plus, masina este foarte eficienta si economica, beneficiind atat de dotari avansate pentru spalare si uscare, cat si de o serie de functii speciale, personalizate. Beko DFN39430X este una dintre cele mai reusite masini de spalat vase din categoria sa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply