Whirlpool WBC 3B19 B

Nu mai incape niciun dubiu: producatorul Whirlpool sta foarte bine la capitolul masini de spalat. Si nu doar masini de spalat rufe, ci si vase. Iar printre produsele de renume se numara Whirlpool WBC 3B19 B, masina de spalat vase incorporabila care se integreaza perfect in orice bucatarie si care se remarca printr-o serie de atribute interesate. Iar printre acestea se numar si cele pe care urmeaza sa vi le prezentam in acest material. (vezi reducerile de AZI)

Whirlpool WBC 3B19 B

Despre Whirlpool WBC 3B19 B

Mai intai, simplul faptul ca Whirlpool WBC 3B19 B este o masina incorporabila reprezinta un avantaj deoarece aceasta poate fi integrata in mobilierul modern al bucatariei. Totodata, acest lucru inseamna o importanta economisire de spatiu, mai ales pentru bucatariile modeste.

LG 43LH570V
Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43LH570V, Full HD

Din punct de vedere al capacitatii, aceasta masina de spalat inseamna nu mai putin de 13 seturi de vase care pot fi spalate. Acest lucru inseamna ca masina de spalat vase este ideala chiar si pentru familii numeroase, carora le place sa organizeze reuniuni si care aleg sa gateasca mai multe feluri de mancare.

Despre Whirlpool WBC 3B19 B

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WBC 3B19 B – caracteristici impresionante pentru aceasta masina de spalat

Citeste si despre Bosch HXN39AD50

Surprinzator pentru utilizatori, masina de spalat vasa Whirlpool WBC 3B19 B inseamna importante economisiri. Pe de-o parte, este vorba de economisiri de detergent, fiind genul de masina de spalat care este capabila sa-si dozeze corespunzator resursele. De asemenea, vorbim de economii in materie de energie electrica. Astfel, masina de spalat Whirlpool WBC 3B19 B face parte din clasa A+.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In materie de programe, acest model se poate lauda cu nu mai piutin de 5 programe. De exemplu, un program care este deopotriva eficient si economic este cel care poarta denumirea de Eco 50 grade. Acesta are rolul de a pastra nivelul de apa si energie cat mai scazute.

Un alt program pe care utilizatorii Whirlpool WBC 3B19 B il adora este Intensiv 70. Acesta are rolul de a curata chiar si petele daunatoare de grasime, precum cele de carne sau altele asemenea. Cu alte cuvinte, pe el il folositi pentru vasele foarte murdare. Iar tigaile in care s-au prajit alimente nu sunt deloc o exceptie de la aceasta regula. Pentru acestea se sa curete cum trebuie se apeleaza la prespalare.

Citeste si despre Bosch SMS46KW00E

Si nu vine singur. Programul masinii include si o uscare rapida a vaselor, astfel incat ele sa fie luate din masina si puse direct in dulapuri si sertare. Sau utilizate direct pentru a servi mancarea. Desigur, pentru vasele ceva mai sensibile, asa cum sunt unele pahare, masina pune la dispozitie un program care are grija sa le protejeze. Asa ca nu se pune problema sa apara zgarieturi sau ca acestea sa se sparga.

Si pentru ca nu intotdeauna avem foarte multe vase de spalat, aceasta masina de spalat pune la dispozitia utilizatorilor programul de incarcare la jumatate. Si acesta are rolul de a determina economisirea de resurse.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul masinii prezentate nu este mare, ci este mai degrama corespunzator avantajelor pe care le ofera utilizatorilor. Astfel, modelul Whirlpool WBC 3B19 B este unul accesibil pentru o paleta larga de utilizatori.