Bosch SKS51E28EU

Cauti o masina de spalat vase, inteligenta si eficienta? Atunci da-ne voie sa-ti recomanda un produs bun, testat in multe cafenele si locuinte moderne: masina de spalat vase Bosch SKS51E28EU, un produs care mizeaza pe economisirea de spatiu. (vezi reducerile de AZI)

Bosch SKS51E28EU

Despre Bosch SKS51E28EU

Spatiul poate reprezenta o problema pentru foarte multi posesori de apartamente sau chiar case. Iar de cele mai multe ori, baile si bucatariile se dovedesc printre cele mai modeste. Drept urmare, unul dintre motivele pentru care oamenii evita sa investeasca intr-o masina de spalat vase este lipsa de spatiu. Insa nu si atunci cand vine vorba de Bosch SKS51E28EU.

Samsung 75MU6102
Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75MU6102, 4K Ultra HD

Bosch SKS51E28EU este un produs compact ca dimensiune, avand in acelasi timp un aspect modern, de culoare argintie. Masina de spalat are o latime de doar 55 cm, fiind capabil sa gazduiasca 6 seturi de vase. Si totul cu ajutorul celor 5 programe pe care masina le are in dotare.

Despre Bosch SKS51E28EU

Bosch SKS51E28EU � o masina de spalat asa cum ti-ai dorit mereu

Citeste si despre Beko BIR14400GGCS

Produsul prezentat nu vine doar cu o capacitate buna in ceea ce priveste vasele, ci si un consum destul de redus. Astfel, in cazul sau vorbim de clasa A+. Nu este cea mai economica de pe piata, existand masini care fac parte din clasa A++, insa este o masina capabila sa consume destul de putin. Astfel, nu trebuie sa va asteptati la facturi de energie electrica exagerat de mari.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Si daca tot am vorbit despre consum, nu putem sa nu precizam ca cel la apa este si el considerabil redus. Mai precis, pentru rezultate optime sunt necesari doar 8 litri de apa, la un ciclu de spalare. Asa ca va puteti face de la inceput un calcul in ceea ce priveste performanta acestei masini de spalat vase. Masina dispune de sezor de incarcare, ceea ce inseamna ca va determina un consum direct proportional cu cantitatea de vase care se afla in interiorul sau. Acelasi lucru este valabil inclusiv in cazul detergentului. De asemenea, exista atributul de uscare intensiva. In cazul celor care se grabesc, vasele nu vor fi doar curate, ci si perfect uscate.

In ceea ce priveste programele pe care Bosch SKS51E28EU le pune la dispozitie, putem spune ca acestea sunt undele dintre cele mai bune: vorbim de programe pentru vase pline de grasime, dar si de programe pentru modele de vase ceva mai sensibile, care se dovedesc usor casabile.

Citeste si despre Tefal Wizzo QB307538

Un alt atu al acestui model de masina de spalat este modelul silentios. Mai precis, este vorba de atributul SilencePlus care determina un zgomot de doar 48 db. Acesta este mic, comparatoiv cu alte masini de spalat vase care ajung considerabil la un zgomot mai mare.

Programul intensiv este o adevara binecuvantare pentru cei care cauta o masina de spalat care sa indeparteze grasimile. Mai precis, acesta este de 70 de grade si este capabil sa topeasca la propriu petele de ulei.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul masinii Bosch SKS51E28EU este unul potrivit. Pana la urma, este vorba de o masina de dimensiuni mici, ideala pentru cei care vor sa salveze cat mai mult spatiu in bucatarie. Cu alte cuvinte, cei care aleg produsul platesc si pentru economisire.