Sony 43XE7077

In timp ce alti producatori schimba destul de mult design-ul de la o serie la alta, cei de la Sony par sa fie mai consecventi si sa pastreze aceleasi linii de baza si aspect general, umbland doar la detalii. Sony 43XE7077 (vezi AICI ce pret are azi) este un televizor de serie 2017 care se remarca prin eleganta si performanta. Japonezii au reusit sa creeze un model perfect, atat la exterior, cat si la interior.

Sony 43XE7077

Despre Sony 43XE7077

Sony 43XE7077 este un televizor de dimensiuni de categorie medie spre mare. Acesta pastreaza aspectul plat si usor ascutit specific de la Sony, aspect devenit deja o semnatura. Putem observa ca acest aspect este intalnit nu doar in gama de televizoare, ci si in gama de telefoane sau tablete.

Sony 43XE7077
Televizor Smart LED Sony Bravia, 108 cm, 43XE7077, 4K Ultra HD

Design-ul are succes si arata intr-adevar aparte. La o prima privire, Sony 43XE7077 inspira faptul ca are o calitate superioara. Modelul are finisaje premium, linii fine si un aspect perfect plat. Ecranul este incadrat de asemenea de o rama discreta, lucru ce canalizeaza atentia asupra imaginilor. Televizorul este argintiu si are insertii metalice. Dimensiunile sale sunt de 971 x 620 x 242 mm.

Sony 43XE7077 lateral

Ecran ultra performant

Sony 43XE7077 are un ecran cu adevarat modern. Ecranul cu diagonala de 108 cm reda cadre Ultra HD, la rezolutia de 3840 x 2160 de pixeli. Imaginile sunt prelucrate folosind tehnologia X-Reality PRO 4K. Aceasta imbina claritatea UHD cu un contrast si culori foarte intense. Tehnologia  compara in timp real pixelii apropiati pentru a reda imagini mai clare si mai pline de viata. Ecranul beneficiaza in acelasi timp de functii HDR.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Functiile HDR fac vizibile zonele care erau pierdute pe ecranele conventionale (ex.zonele intunecoase, zonele suprailuminate). Ecranul Sony se remarca in fata altora prin faptul ca suporta tehnologia HDR 10 (luminozitate de 10 biti). Cadrele sunt mai profunde si putem uita de zonele gri si sterse. Exista de asemenea si tehnologia Motionflow XR de 400 Hz. Aceasta descompune cadrele in miscare si umple spatiile goale dintre ele pentru a le face sa curga mai lin. Este eliminat prin urmare efectul de sacadare si aduse in lumina mai multe detalii.

Functii smart cu Opera

Cei de la Sony au o solutie destul de inedita pentru functiile smart. Este vorba de sistemul de operare Opera, care vine la pachet cu browser-ul cu acelasi nume. Functiile smart ruleaza rapid si au o interfata usor de folosit. In Opera Store gasesti aplicatii pentru toate gusturile. Este de apreciat faptul ca timpii de asteptare sunt redusi, accesul facandu-se aproape instant. Vei putea trece rapid de la o aplicatie la alta. Conexiunea la internet se poate stabili wireless sau prin cablu.

In ceea ce priveste sunetul televizorul Sony 43XE7077 este dotat cu un sistem audio de 20W. Difuzoarele stereo redau un sunet clar, amplu si puternic. Acesta este distribuit uniform in camera si se aude foarte bine. Sunetul este procesat folosind tehnologiile Clear Audio+, Dolby Digital si DTS Sound. Exista mai multe moduri de sunet prestabilite, precum si setari care iti permit sa reglezi sunetul dupa bunul plac.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru un televizor smart conectivitatea este un aspect-cheie, iar modelul de fata sta foarte bine si la acest aspect. Gasesti asadar numeroase port-uri care iti permit conectarea rapida la o serie larga de dispozitive. Televizorul este ideal pentru a fi asociat unei console de joc Playstation, unui PC sau unui player Blu-Ray. Poti reda de asemenea continut de pe un HDD extern, stick USB, telefon, tableta etc. Ai numeroase modalitati de extindere a divertismentului la indemana.

Televizorul este dotat bineinteles si cu un tuner digital si un slot CI+, asa ca poate capta canale digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Este de ajuns cardul de la distribuitorul de cablu.

Telecomanda este simpla si intuitiva, avand butoanele marcate clar si asezate la indemana.

Concluzii:

Sony 43XE7077 iti aduce toate motivele de achizitie. Incepand cu design-ul premium si ajungand la calitatea UHD si HDR a imaginilor, functiile smart rapide, sunetul bun si conectivitatea extinsa, dotarile sustin o experienta de vizionare perfecta. Cu un astfel de televizor, vizionarea se schimba complet, iar divertismentul atinge cote maxime. Emisiunile tv, meciurile sau continutul online si cel din surse externe se vor vedea impecabil pe ecranul generos.

8.5 Total Score
Sony 43XE7077: televizorul 4k HDR generos

Sony 43XE7077 este un televizor complex, dotat cu cele mai noi tehnologii de imagine ale momentului.

PROS
  • ecran 4k de 108 cm
  • design premium foarte elegant
  • functii HDR
  • tehnologii avansate de imagine
  • functii smart rapide
  • sunet clar si puternic
  • port-uri suficiente pentru surse externe
CONS
  • nimic de reprosat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply