Samsung LT24D391EW

De regula, atunci cand iti cumperi un televizor mic, nu prea vii cu atat de multe asteptari de la el. Insa, daca un brand mare isi propune sa te convinga ca un televizor mic este cea mai buna solutie pentru tine, probabil ca asta se va si intampla. Prin Samsung LT24D391EW (vezi pretul la oferta AICI), sud-coreenii au lansat poate cel mai atractiv model mic de pe piata.

Samsung LT24D391EW

Despre Samsung LT24D391EW

Bineinteles ca  pretul lui este unul usor mai ridicat, dar nu se pune problema ca modelul sa devina unul inaccesibil. Asa ca merita sa te uiti un pic la el si, cel putin din punct de vedere vizual, sigur te va impresiona.

Samsung LT24D391EW
Televizor LED Samsung, 59 cm, LT24D391EW, Full HD

Samsung LT24D391EW are un design impecabil

Cert este ca nu stiu cate televizoare de 60 cm am laudat pentru felul in care arata. De regula, acestea vin cu niste rame mai groase si cu niste finisaje un pic mai slabe. Si e de inteles, pentru ca pretul lor trebuie sa fie mentinut la un nivel cat mai scazut. Dar Samsung LT24D391EW schimba abordarea. Acesta este un televizor/monitor superb, din materiale bune si cu finisaje excelente.

Samsung LT24D391EW spate

Diagonala este in continuare una mica, modelul fiind bun pentru bucatarie, dormitor mic sau pentru spatii publice in care televizorul cade pe locul 2, dar cel putin vei avea un aparat care arata grozav. Rama si piciorul care tine loc de stativ sunt transparente, cu usoare nuante de albastru. De asemenea, discutam despre un model subtire si elegant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Si ca monitor arata excelent, deci chiar il poti folosi exact asa cum doresti. Spuneam mai sus ca este si un pic mai scump, dar diferenta e foarte mica. In final, ecranul este unul ajustabil si poate sa fie usor rabatat pentru a acomoda diverse unghiuri de vizionare.

Nu doar un televizor frumos

Samsung LT24D391EW nu a primit atentie suplimentara doar cand a venit vorba de design. Televizorul (fie folosit ca atare, fie ca monitor) este functional si de calitate cam din orice unghi il privesti. Este adevarat ca nu mai reuseste sa surprinda, dar asta nu inseamna ca sufera. Rezolutia sa este una Full HD, ceea ce, pentru un model mic, este mai mult decat suficient.

Imaginile, daca reusesti sa le vezi la o calitate de 1080p (aici depinde si de sursa lor, pentru ca la TV nu se transmite asa, nu in Romania, cel putin), sunt foarte clare, intens colorate si cu un contrast acceptabil, cat se poate pentru un model micut. Exista si setari suplimentare, functia picture in picture fiind si ea prezenta. De asemenea, se poate nota o functie care iti permite sa vezi imagini de pe dispozitivele mobile direct pe tv, prin Wi-Fi.

Sunetul este si el exact ceea ce trebuie. La o diagonala de 60 cm nu ai nevoie de chiar atat de mult, dar calitatea e decenta. Samsung LT24D391EW beneficiaza de doar difuzoare de 5 W fiecare. In plus, daca ai nevoie de o putere mai mare, cred ca stii deja ca un sistem audio poate imbunatati foarte mult situatia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In final, trebuie sa mai discutam un pic si despre alte elemente de conectivitate, in special in conditiile in care televizorul poate sa fie folosit si pe post de monitor. Acesta nu e smart, dar nici un aparat de 60 cm nu este. In schimb, are o intrare USB si chiar doua de tip HDMI, plus una de tip PC. Astfel, conectarea cu un computer se realizeaza usor. Se poate folosi si un Blu-ray player (daca il utilizezi ca tv) si mai ramane spatiu si pentru un eventual sistem audio. De asemenea, nu este exclusa nici vizionarea filmelor de pe stick, deci Samsung LT24D391EW iti ofera cam aceleasi posibilitati precum un televizor de dimensiuni mari.

Concluzii

Nu stiu daca se poate spune ca Samsung LT24D391EW este cu adevarat un televizor senzational, pentru clasa lui arata si functioneaza la un nivel foarte ridicat. In primul rand, arata senzational si, daca asta nu te atrage la el, atunci nu stiu ce ar putea sa o faca mai bine decat atat. Apoi, functiile sale nu sunt rele deloc. Nu sunt nici spectaculoase, dar nici nu cred ca ar trebui sa ai asteptari la asa ceva de la un televizor care nu costa nici 1000 de lei. Faptul ca poate sa fie folosit in egala masura ca tv si monitor e un bonus important si se adauga ca un nou avantaj major, dupa cel oferit de design.

8.5 Total Score
Samsung LT24D391EW, un televizor mic, dar care arata senzational

Un televizor si un monitor in acelasi device este un lucru binevenit in cazul unui birou sau camera mica. Samsung LT24D391EW este ceea ce ai nevoie la un pret accesibil.

PROS
  • Design futurist, impresionant
  • Imagine si sunet ok
  • Functiile de monitor sunt un bonus de luat in calcul
  • Pretul decent
CONS
  • Nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply