Philips 24PFS4032/12

Televizoarele cu diagonala mica pot fi utilizate si pe post de monitor. Astfel, ele capata o functie dubla, pe langa faptul ca sunt portabile si se monteaza usor. Tocmai de aceea brandurile mari continua sa investeasca si in astfel de modele, desi piata lor este in mod evident una de nisa. Philips 24PFS4032/12 (vezi AICI la ce pret poate fi cumparat) este un televizor micut, care se potriveste perfect descrierii de mai sus.

Philips 24PFS4032

Despre Philips 24PFS4032/12

Modelul e unul nou venit anul acesta si tocmai de aceea constituie unul dintre cele mai importante televizoare din categoria sa. In plus, nu e scump si poate sa fie de mare folos in anumite conditii, deci as spune ca merita sa investesti daca ai nevoie.

Philips 24PFS4032/12
Televizor LED Philips, 61 cm, 24PFS4032/12, Full HD

Philips 24PFS4032/12, un brand bun si un design interesant

Philips este cel mai mare constructor european de televizoare si acest lucru se vede chiar si atunci cand vine vorba despre un model micut asa cum este acesta. Calitatea exista, si ea nu e usor de ratat. In primul rand, acest lucru se vede cand vine vorba despre design. Philips 24PFS4032/12 nu e un model impresionant (la o diagonala de 61 cm nici nu avea cum sa fie), dar arata bine, mai bine decat multe alte televizoare din clasa lui.

Philips 24PFS4032 lateral

Rama este una subtirica, nu foarte (pana la urma, nu e un televizor premium), dar acceptabila oricum, e alba si cele doua picioare ofera stabilitate. Daca il vrei pentru birou, ca monitor, modelul arata grozav. Daca il vrei ca televizor in bucatarie, acesta se va descurca la fel de bine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imaginea capata si ea mai multa calitate

Atunci cand iti cumperi un televizor mic, nu te astepti de regula sa primesti si unul cu rezolutie full HD. Dar Philips 24PFS4032/12 atinge si aceasta borna, fiind de departe unul dintre televizoarele cu cea mai mica diagonala care au full HD. Si acest lucru e important din doua puncte de vedere. Primul e ca televizorul iti ofera o excelenta experienta daca il utilizezi pe post de monitor.

Asta inseamna ca vei putea chiar sa te joci la o calitate decenta, desi diagonala este una mai mica. In al doilea rand, filmele si chiar emisiunile tv se vor vedea la un nou nivel de calitate, daca esti abonat si la canalele HD. Este adevarat ca nu exista niste functii de imagine foarte speciale. In afara de Digital Crystal Clear, totul este normal, dar deja o imagine normala inseamna una de mare calitate.

Din punct de vedere sonor, Philips 24PFS4032/12 se descurca rezonabil. Asta inseamna ca are doua difuzoare de 3 W, ceea ce, la prima vedere, nu pare chiar atat de mult, dar, dat fiind ca televizorul va acoperi o suprafata mai redusa, deja incepe ca totul sa para mult mai bine. Ai si cum sa il conectezi la un sistem audio, daca il folosesti pe post de monitor, PC se poate conecta si el la boxa, deci solutii exista daca iti doresti ceva mai mult.

Un micut centru multimedia

Spun micut pentru ca Philips 24PFS4032/12 are o diagonala mai mica, dar si pentru ca nu are atat de multe porturi. Daca privesti insa dintr-un unghi diferit, acesta are exact atatea cate e nevoie. Practic, nu vei avea nevoie de mai mult de un USB, la care sa conectezi un stick sau un HDD cand folosesti aparatul ca televizor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Are si doua HDMI-uri, pentru conectare la computer, la sistemul sonor sau la un Blu-ray premium. Chiar daca are mai putine porturi decat un televizor de marimea superioara, acesta tot prezinta numeroase avantaje si iti da voie sa vezi imagini de calitate din surse la fel de diverse, lucru comparabil cu avantajele oferite de modelele mai mari.

Concluzii

Philips 24PFS4032/12 nu este un model care sa atraga priviri si care sa franga inimi. Este insa unul dintre acelea care isi fac treaba bine oriunde le pui. As spune ca in casa ai nevoie de fiecare categorie. Pentru living poti alege un model premium, mare, UHD si cu oricare alta caracteristica iti permiti. Pentru bucatarie insa, nu ai nevoie de mai mult de atat. De asemenea, il poti folosi si pe post de monitor. Nu e scump, chiar daca este multifunctional si se pliaza pe nevoile tale.

Asadar, reprezinta o investitie inteligenta, de calitate si de la un brand important, sinonim cu succesul in industrie. Merita cumparat si folosit asa cum vrei, cel putin atat timp cat ai asteptarile corecte de la el.

8 Total Score
Philips 24PFS4032/12, televizor mic, de bucatarie

Daca ai nevoie de un televizor mic, intr-un birou sau o bucatarie, iti recomandam modelul Philips 24PFS4032/12 cu rezolutie Full HD, elegant si ieftin

PROS
  • Raport calitate pret foarte bun
  • Rezolutia Full HD
  • Design destul de interesant pentru clasa lui
CONS
  • Nimic din ceea ce ar putea strica experienta
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply