Samsung 65MU6402

Dimensiunile mari vor fi mereu un punct de atractie pentru utilizatorii in cautare de televizoare, iar cei de la Samsung au avut grija sa lanseze modele foarte atractive in seriile recente. Samsung 65MU6402 (acum in oferta) este unul dintre televizoarele cele mai mari si mai performante. Arunca o privire peste configuratia lui si vei vedea cat de departe merg lucrurile.

Samsung 65MU6402

Despre Samsung 65MU6402

Samsung 65MU6402 este un televizor lansat in 2017, care beneficiaza de cele mai noi tehnologii. Modelul aduce laolalta dotari care asigura o experienta de vizionare complexa si captivanta. Printre acestea se numara imagini de claritate 4K, in contrast si culori HDR si cu functii smart avansate.

Samsung 65MU6402
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65MU6402, 4K Ultra HD

Designul televizorului este unul premium, pe masura tehnologiilor integrate. Televizorul are dimensiunile de 1456.1 x 839.9 x 56.2 mm si este un gigant. Designul pe argintiu arata foarte bine si este perfect minimalist. Acesta este foarte plat, iar liniile sunt fine si au finisaje metalizate. Ecranul are o rama la randul sau foarte subtire, fara a fi insa aproape invizibila, precum la unele modele LG. Rama isi face simtita prezenta si completeaza foarte bine designul.

Samsung 65MU6402 inclinat

Samsung 65MU6402 are o diagonala de 163 cm (vezi si modelele de 123 cm si 138 cm) si reda cadre la rezolutia de 3840 x 2160 pixeli. Indicele PQI pentru calitatea generala a imaginii este de 1500, avand un nivel foarte ridicat. Ecranul are functii HDR (High Dynamic Range), renumite pentru faptul ca imbunatatesc considerabil contrastul si calitatea culorilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Functiile HDR cresc nivelul de realism, aducand tonurile de alb si negru la intensitate maxima. In acelasi timp, acestea permit redarea unui spectru cromatic mult mai extins. Rezultatele vorbesc de la sine. Aflat in fata unui ecran 4K HDR, te vei simti ca in fata unor imagini desprinse din realitate. Filmele, meciurile si jocurile vor arata mult mai intens si vor deveni mai interactive.

Printre tehnologiile de prelucrare se mai numara cele de Microdimming si Upscaling UHD, precum si Auto Motion Plus sau Active Crystal Color.

Functii smart mai rapide

Pe partea smart, Samsung 65MU6402 aduce un procesor quad-core si interfata Tizen. Functiile se misca foarte rapid si permit o navigare fluida, fara timpi morti si efectul de sacadare. Browserul si aplicatiile iti permit accesul la nenumarate modalitati de divertisment. In acelasi timp, televizorul va detecta imediat dispozitivele conectate si va permite transferul de fisiere sau sincronizarea ecranelor. Este mai usor sa urmaresti continut online pe ecranul unui televizor.

In ceea ce priveste conectivitatea, modelul este dotat cu 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si intrari video. Gasesti de asemenea si tehnologia Bluetooth. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu.

Ar mai fi de mentionat si sistemul audio, pentru ca acesta influenteaza si el destul de mult experienta de vizionare si de utilizare in general. Samsung 65MU6402 este dotat cu un sistem stereo de 20 W. Difuzoarele redau un sunet procesat folosind tehnologii precum Dolby Digital si DTS Sound. Sunetul este clar si distribuit uniform, avand totodata si un volum bun. Bineinteles, in cazul in care vrei sa imbunatatesti partea audio, poti asocia foarte simplu si rapid un soundbar sau un sistem audio extern.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Nu in ultimul rand, modelul este adaptat pentru a reda canale digitale fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Acest lucru este posibil datorita slotului CI+ si tunerului digital DVB-T2CS2.

In ansamblu, televizorul este foarte bine pus la punct pe toate nivelurile importante.

Concluzii

Samsung 65MU6402 este un televizor foarte performant, care imbina dotari de ultima ora cu un ecran de mari dimensiuni. In acest fel, acesta reuseste sa redea cadre care sunt cu adevarat captivante. Atuurile principale ale ecranului sunt prezenta functiilor HDR si redarea imaginilor la rezolutie 4K. De asemenea, functiile smart sunt foarte rapide si intuitive si extind posibilitatile de divertisment. Indiferent din ce unghi privesti dotarile, acestea au o performanta de top.

9 Total Score
Samsung 65MU6402: televizorul 4K HDR gigant

Samsung 65MU6402 este modelul de televizor care cu siguranta satisface cerintele multora dintre noi.

PROS
  • Ecran gigant de 163 cm
  • Imagini 4K HDR
  • Functii smart optimizate
  • Conectivitate buna
  • Design premium
CONS
  • Pretul destul de mare pentru un utilizator obisnuit
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply