Hotpoint HIO3C23WF

Trei motive clare pentru a investi intr-o masina de spalat vase: 1- maini care isi pastreaza catifelarea si frumusetea si, implicit, o manichiura perfecta (si stim prea bine cat timp investesc doamnele si domnisoarele in pregatirea manichiurii); 2- timp economisit (iar daca alegem sa petrecem acest timp cu cei dragi, este cu atat mai eficient pentru sanatatea noastra mentala) si 3- resurse economisite (atat apa, cat si detergent), cu ajutorul unui dispozitiv care are capacitatea de a le controla eficient. Iar daca tot a venit vorba, va prezentam si un model de masina de spalat care chiar isi face treaba bine: Hotpoint HIO3C23WF. (ACUM la reducere)

Hotpoint HIO3C23WF

Despre Hotpoint HIO3C23WF

Din punct de vedere al designului, este vorba de o masina de spalat vase incorporabila. Aceasta se integreaza usor in mobilierul de bucatarie si poate fi folosita pentru a economisi spatiu, in cazul incaperilor mai modeste. Insa, desi este un produs incorporabil, modelul prezentat vine cu o capacitate foarte buna: 14 seturi de vase. Acest lucru o situeaza in categoria masinilor de sapalat vase mari.

Cele mai mari masini de spalat vase de pe piata romaneasca ajung la 16-18 vase. Insa, acelea sunt folosite mai ales in restaurante. Pentru o locuinta, cu un numar redus de membri ai familiei, 14 seturi sunt suficiente.

Despre Hotpoint HIO3C23WF

Hotpoint HIO3C23WF � o masina de spalat vase care include atribute excelente

Citeste si despre Bosch VBC5580S0

Dincolo de capacitatea buna, in cazul acestei masini de spalat vorbim si despre 10 programe. In felul acesta, utilizatorul nu trebuie sa-si faca griji ca modelul Hotpoint HIO3C23WF nu ar putea face fata provocarilor vaselor. Dimpotriva. Acest dispozitiv a fost special creat atat pentru

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C23WF face parte din clasa A++. Acet lucru inseamna un consum foarte redus de resurse, indiferent cat de mult sta in priza. Desigur, masina de spalat este genul de produs care necesita mai multa energie electrica decat un televizor sau alt gen de produs. Insa cu toate asta, o familie nu va intampina probleme.

Foarte important in ceea ce priveste aceasta masina de spalat vase Hotpoint HIO3C23WF este si atributul Zone Wash 3D. La fel ca tehnologia de vizionare a filmelor, in cazul Zone Wash este vorba despre un sistem care include nu mai putin de 5 jeturi de apa care actioneaza independent. Ba mai mult, masina permite o curatare incredibila cu pana la 40% mai multa putere decat in cazul dispozitivelor obisnuite.

Citeste si despre AEG CCB56401BX

Totodata, aceasta vine si cu pana la 40% economisire de energia electrica, fapt care sustine inca o data caracterul economic al produsului. Mai mult decat atat, produsul ofera libertate de alegere. Daca utilizatorul doreste, se poate selecta doar un raft pentru o mai mare putere de curatare. Restul pot ramane la fel.

Masina are si motor. Acesta este de tipul Inverter si are rolul de a oferi stabilitate si rezistenta unui produs excelenta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestei masini de spalat vase este unul potrivit, avand in vedere eficienta pe care aceasta o demonstreaza atunci cand vine vorba de spalarea vaselor. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca vasele pot fi spalate, indiferent cat de murdare sunt.