Heinner HDW-BI6082TA++

In acest articol de pe blogul nostru discutam despre masini de spalat vase. Si nu orice fel de masini de spalat vase, ci un produs inteligent precum Heinner HDW-BI6082TA++, un dispozitiv care putem considera ca vine siu(vezi oferta de AZI)

Heinner HDW-BI6082TA++

Despre Heinner HDW-BI6082TA++

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ este genul de dispozitiv care se remarca in primul rand prin faptul ca este incorporabila. Aceasta este ideala de integrat in mobilier, avand in vedere faptul ca a fost special conceputa pentru acest lucru. Dincolo de asta, ea vine si cu o culoare placuta, usor de asortat.

Heinner HDW-BI6082TA++
Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++, 12 seturi, 8 programe, Clasa A++, Touch Control, Display LED, 60 cm

La toate acestea se adauga faptul ca dintre dotarile masinii face parte un display de tipul LED. Acesta este vazut ca un mod de comunicare al masinii cu utilizatorul, specificandu-I exact ce trebuie sa stie despre buna functionare a modelului.

Despre Heinner HDW-BI6082TA++

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ – o masina de spalat vase asa cum ai nevoie

Citeste si despre Samsung NV70K1340BB/OL

Sa discutam putin despre masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++. Aceasta este genul de produs care vine cu o capacitate buna. Mai precis, este vorba despre 12 seturi de vase care pot fi spalate simultan, fapt care inseamna ca tat membrii familiei, cat si oaspeti veniti la eveniment pot beneficia de vesela curata, intr-un timp foarte scurt. Iar grija vaselor murdare din chiuveta poate fi demult uitata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Clasa energetica a acestei masini de spalat este A++. Astfel, rezultatele sale se dovedesc unele bune, dar si cu suficient de multa energie economisita. Ba mai mult, ce trebuie remarcat este faptul ca acest produs consuma cu pana la 20% mai putin decat cele situate in clasa A+.

Pornirea masinii de spalat poate fi programata. Aceasta se poate seta intre 1 si 19 ore. De asemenea, pentru a optimiza si mai mult consumul, masina de spalat vase nu vine decat cu incarcare la jumatate. Odata cu acest lucru se realizaeaza si un consum mai mic de resurse, dar se micsoreaza si timpul dedicat acestei activitati.

Citeste si despre Hansa BHMI61414030

In plus, o alta functie importanta legat de aceasta masina de spalat este cea de clatire suplimentara. Ea este ideala pentru a obtine vase stralucitoare, mai ales atunci cand este vorba de grasime. Optiunea tableta a acestei masini de spalat vase este una capabila de a dizolva detergentul, astfel incat spalarea vaselor sa se realizeze considerabil. Cosul vaselor este unul care se poate ajuta in functie de inaltimea acestora, astfel incat in interior sa poata avea loc si vase ceva mai inalte asa cum sunt cratitele.

Suportul pentru tacamuri este un alt mare avantaj, deoarece el nu permite lingurilor, furculitelor sau cutitelor, indiferent de dimensiunea lor, sa scapa printre restul de vase. Din punct de vedere al pretului,

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In plus, nu trebuie uitat nici AquaStop. Acesta este un dispozitiv impotriva inuntatiilor, care fac din masina de spalat vase Heinner HDW-BI6082TA++ un dispozitiv sigur, care poate fi programat sa porneasca singura, atunci cand utilizatorul are nevoie. Si apropo de acest lucru, va recomandam sa programati masina de spalat vase, astfel incat sa gasiti vasele spalate, atunci cand va intoarceti de la serviciu.