Horizon 55HL7310F

Un televizor mare nu este in mod necesar si unul foarte scump. Bineinteles, un model de peste 130 cm nu are cum sa coste cat unul de 80 cm (nu atat timp cat caracteristicile tehnologice sunt cat de cat similare), dar, in acelasi timp, piata este plina de televizoare mari la preturi foarte bune care nu sacrifica prea tare nivelul de calitate. Unele vin de la firme foarte mari, altele de la producatori mai mici (dar, in general, sunt construite tot cu piese de la brandurile importante). Horizon 55HL7310F (acum in oferta) este un televizor cu diagonala peste medie, dar cu un pret foarte bun. Nu este cel mai avansat, dar nici nu dezamageste.

Horizon 55HL7310F

Despre Horizon 55HL7310F

Televizorul este unul dintr-o serie de anul trecut. Asta nu inseamna mare lucru insa, pentru ca designul nu s-a schimbat foarte tare in ultimele 12 luni. Mai degraba conteaza ca Horizon 55HL7310F nu a fost niciodata facut sa fie un model de top. Acesta arata insa ok, are o rama rezonabil de subtire si un stativ decent. Este negru si chiar daca nu e facut din cele mai bune materiale posibile, tot iti lasa senzatia de calitate.

Horizon 55HL7310F
Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL7310F, Full HD

Apoi, televizorul este unul cu diagonala mare si cred ca asta ar trebui sa fie cel putin la fel de important precum designul. La 140 cm, acesta se afla undeva la granita dintre un model facut pentru a fi utilizat in living (intr-un living mare, bineinteles) si unul care este mai potrivit pentru un spatiu public, de tipul unui bar sau restaurant.

Horizon 55HL7310F inclinat

Daca il vrei pentru acasa e ok, el se poate monta si in perete si cu siguranta vei gasi destul de multe avantaje in a-l avea, intrucat diagonala lui nu este, in cele din urma, una imensa.

Imaginea nu e una foarte complexa

Este mai mult decat ok ca un televizor mai ieftin sa fie unul cu rezolutie Full HD. Pana la urma, atat timp cat nu platesti exagerat de mult pentru el, e normal ca nivelul de calitate sa fie unul ceva mai scazut. In acelasi timp, ecranul este unul bun, cu un nivel de negru excelent, atat central cat si spre rama.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imaginea este in perfecta comuniune cu ceea ce pot sa ofere televiziunile romanesti in acest moment. Asa ca Horizon 55HL7310F devine foarte potrivit pentru cei care isi doresc sa vada emisiuni la un nivel mai inalt de calitate, dar care nu isi permit sa investeasca enorm intr-un televizor care are totusi un ecran mare.

Apoi, televizorul iti ofera si sansa de a vedea programe (filme, mai ales) din surse externe. Are intrari HDMI si USB, deci poate sa fie utilizat si pentru a viziona filme de pe stick, dar si de pe Blu-ray player. Ecranul mare poate sa fie potrivit si pentru jocuri, fie ele de pe PC sau de pe consola. In mod cert ai ce face cu televizorul, indiferent daca il vei utiliza acasa sau pentru afacerea ta.

Din punct  de vedere sonor, Horizon 55HL7310F nu sta chiar atat de rau. Are niste difuzoare suficient de puternice pentru a face bine fata intr-o camera de acasa, chiar si in una mare. Astfel, nu va fi nevoie 100 % de un sistem audio, dar poti apela si la unul daca asta iti doresti. In schimb, pentru un spatiu public, televizorul trebuie sa fie neaparat insotit de un soundbar sau un sistem cu boxe, pentru ca doar asa va ajunge sa faca fata.

Si daca pana acum nu l-am prezentat pe Horizon 55HL7310F ca fiind un televizor cu adevarat senzational (nici nu este, de fapt) nu pot decat sa spun ca el este unul mai mult decat corect. Din fericire, are si o caracteristica mai speciala, care il face remarcat. Televizorul este smart si chiar foloseste un sistem de operare bun, de la Opera, unul care iti ofera numeroase aplicatii usor de folosit. Asadar, numarul utilizarilor creste si acesta nu poate sa fie decat un lucru foarte bun.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Horizon 55HL7310F este genul de televizor mare pe care il cumperi atunci cand nu iti permiti sa investesti chiar atat de mult. Dar, pentru banii ceruti, acesta chiar ofera destul de multe lucruri. Are un design ok, imaginea e pana la urma buna, iar sistemul smart e cireasa de pe tort. Asa ca televizorul este unul recomandat, desi nu e unul care uimeste, fiind facut mai mult pentru a satisface clientii fara exagerat de multe pretentii.

8.5 Total Score
Horizon 55HL7310F, un televizor cu pret bun, smart si de diagonala mare

Un televizor smart cu o diagonala destul de mare la un pret acceptabil, acesta este modelul Horizon 55HL7310F.

PROS
  • Raport calitate pret foarte bun
  • Diagonala mare
  • Sistemul smart
CONS
  • Doar rezolutie Full HD
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply