Hansa ZWM416WEH

Dispozitivele moderne sunt special create pentru a ajuta utilizatorii lor sa se bucure de mai mult timp liber, precum si de o activitate in gospodarie mult mai usoara. Sa luam spre exemplu masinile de spalat vase. Care sunt avantajele pe care acestea le aduc? Ei bine, este vorba de multiple atuuri: in primul rand, vorbim despre timp economisit. Utilizatorul nu mai pierde timp, spaland vase. In al doilea rand, vorbim despre vase mai curate. Nu este usor sa scapi de petele de grasime rezultate de la prajirea carnii. Si mai ales sa faci asta sa-ti agresezi pielea. Insa, o masina de spalat vase precum Hansa ZWM416WEH reuseste aceasta performanta. (ACUM la reducere)

Hansa ZWM416WEH

Despre Hansa ZWM416WEH

Teste efectuate de curand de catre expertii in acest domeniu au aratat ca daca setam programele potrivite, putem consuma mai putina apa, decat atunci cand alegem sa spalam vasele manual. Cum este posibil acest lucru? Este simplu: cand spalam in chiuveta si nu in masina de spalat Hansa ZWM416WEH suntem tentati sa lasam apa sa curga mai mult timp. Acest lucru nu este deloc benefic pentru bugetul unei familii si nu este de asemenea ecologic.

Din punct de vedere al numarului de vase pe care masina Hansa ZWM416WEH il poate spala simultan, va spunem ca este vorba de 10 seturi. Exista masini mai generoase din acest punct de vedere, insa putem considera modelul prezentat drept un model de familie si nu drept unul pentru restaurante.

Despre Hansa ZWM416WEH

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WEH – o masina de spalat vase si un aliat in familie

Citeste si despre Whirlpool AKP 738 NB

Aceasra masina de spalat are in dotare 6 programe. Dintre acestea, unul este chiar foarte economic, fiind genul de program scurt, pe care utilizatorii il pot folosi pentru vasele mai putin murdare. Totodata, nu trebuie sa va faceti griji pentru pahare. Acestea nu se vor sparge, deoarece masina are in dotare o capacitate foarte buna de gestionare a materialelor usor casabile.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat vase Hansa ZWM416WEH este una foarte buna. Acest lucru inseamna important economisiri pentru utilizator. Mai precis, vorbim de clasa A++.

Contrar asteptarilor, multe persoane au impresia ca masinile de spalat vase consuma mult. Insa, ele nu se compara cu cele de spalat rufe, unde vorbim de zeci de litri. Oricum, toate detaliile referitoare la consumul fiecarui program se regasesc in instructiunile care insotesc masina de spalat.

Citeste si despre Electrolux EOC5956FOX

Din punct de vedere al designului, Hansa ZWM416WEH nu se remarca prea mult. Ea este o masina de culoare alba, simpla, advand latimea de 60 cm. acest lucru va ajuta sa va dati seama cum ati putea sa o integrati in bucatariile decorate in mai multe stiluri.

Un alt punct forte al produsului este faptul ca ea nu provoaca inundatii. Din nou, povestea apartamentelor sau caselor inundate de masina de spalat vase este una adevarata, dar reprezentata de cazuri izolate. Acest produs este foarte sigur si nu provoaca pagube celor care o aleg.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul modelului Hansa ZWM416WEH este in parametrii. El este asemanator cu al concurentilor care ofera aceleasi atribute pentru un pret asemanator. Asadar, investitia merita pe deplin.