Electrolux EKK64982OW

Un aragaz ce se potriveste in multe locuinte avand in vedere caracteristicile pe care le are, dar si design-ul sau este aragaz mixt Electrolux EKK64982OW.(vezi disponibilitatea)

Electrolux EKK64982OW

Despre Electrolux EKK64982OW

Un aspect important este cel referitor la culoarea pe care o are acesta, despre care trebuie spus ca este albul. In ceea ce priveste dimensiunile (l x L x A), trebuie spus ca acestea sunt de 85.7 x 60 x 60 cm.

Acest model din gama Electrolux include o plita utila care se incalzeste pe baza gazului. De asemenea, referitor la numarul arzatoarelor acestuia trebuie spus ca este de 4, acest lucru fiind important pentru a va bucura de mancaruri preparate intr-o cantitate cat mai mare.

Despre Electrolux EKK64982OW

Aragaz mixt Electrolux EKK64982OW – trasaturi importante ce tin de partea interna

Citeste si despre Hansa FCMW63000

In ceea ce priveste aprinderea arzatoarelor trebuie spus ca este de tip electric, acest lucru fiind important pentru ca va veti bucura de o aprindere facila si usoara a acestui aparat electrocasnic de mare utilitate. Aragaz mixt Electrolux EKK64982OW are si un arzator mic si doua normale. Aceste tipuri de arzatoare sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru o pregatire completa a mancarurilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In ceea ce priveste siguranta pe care o are acesta trebuie spus ca este importanta intrucat veti gati fara griji preparatele necesare. Avand in vedere faptul ca dispune de un arzator mare acest model de aragaz, putem spune ca veti gati mancaruri in vase care sunt de dimensiuni mai mari, acestea fiind importante pentru cei care fac parte din familii numeroase. Acest exemplar nu este unul care sa consume mult curent electric avand in vedere faptul ca dispune de clasa A.

Cat despre puterea arzatorului mare trebuie spus ca este de 3 Kw, aceasta fiind destul de buna pentru a fierbe numeroase alimente astfel incat sa va bucurati de o alimentatie cat mai buna. Despre arzatorul cel mic trebuie spus ca este unul care are o putere de 1 kW. Cel normal detine si el o putere de 2 Kw. Acest aragaz este echipat cu un gratar care sustine vasele in timpul prepararii alimentelor.

Citeste si despre Electrolux EOG2102AOX

Este important de precizat faptul ca acest aragaz detine un cuptor care este echipat cu diverse functii destul de bune. Astfel, modelul de aragaz mixt Electrolux EKK64982OW are un cuptor care include un grill util pentru a prepara ce alimente doriti. De asemenea, dintre dotarile sale face parte si functia de iluminare, de mare utilitate atunci vreti sa monitorizati stadiul alimentelor. Cat despre capacitatea pe care o are acesta trebuie spus ca este una destul de 58 l.

Cuptorul este unul care se alimenteaza electric ceea ce inseamna ca alimentele vor fi pregatite mai rapid, dar si mai sanatos. Convectia cu aer fierbinte este si ea importanta, aceasta fiind necesara mai ales atunci cand pregatiti carnea, fiind necesar ca aceasta sa fie rumenita pe toate partile. Tot despre acet cuptor mai trebuie spus ca are un ventilator util. De asemenea, este important de spus ca alimentele vor fi preparate cat mai bine avand in vedere faptul ca dispune de incalzire superioara si inferioara. Aragaz mixt Electrolux EKK64982OW are un capac realizat din sticla. De asemenea, mai are si o tava colectoare email negru si un raft din gratar cromat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, aragaz mixt Electrolux EKK64982OW este o varianta de achizitie demna de luat in considerare. Pretul sau este unul acceptabil.