Bosch SMS46AW00E

Pana nu demult era destul de greu sa vorbim despre accesul tuturor la ceea ce inseamna un nivel maxim de confort pentru o locuinta sau la utilizarea si alegerea anumitor electrocasnice. (vezi disponibilitatea)

Despre Bosch SMS46AW00E

Acest lucru nu mai este insa ceva greu de realizat si asta se poate vedea si din ceea ce inseamna alegerea unui model Bosch SMS46AW00E pentru utilarea bucatariei si locuintei sau localului vostru.

Bosch SMS46AW00E
Masina de spalat vase Bosch SMS46AW00E, 12 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+, Alb

Prezenta ca si prima caracteristica ce poate face din Bosch SMS46AW00E un model prietenos este partea de pret de achizitie si asta pentru ca este vorba despre unul relativ justificat si accesibil.

Despre Bosch SMS46AW00E

O masina bine-venita

Citeste si despre Zanussi ZCG210M1WA

Daca am vazut cat de accesibila poate fi aducerea acestui model Bosch SMS46AW00E prin prisma pretului de achizitie putem sa trecem si la ceea ce inseamna aducerea acestuia datorita caracteristicilor si specificatiilor pe care le prezinta. Puteti sa vedeti in prima parte daca dimensiunea pe care o are masina de spalat vase este una care sa se plieze pe langa ceea ce inseamna spatiul pe care il are locuinta voastra si este vorba in mod exact despre o dimensiune de 84.5 x 60 x 60 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Bifarea si indeplinirii acestui element ne duce la ceea ce poate insemna utilizarea efectiva iar pentru elementele ce participa la aceasta vor fi panoul de control electronic al functionarii dar si cosurile oferite de Bosch SMS46AW00E. Veti putea sa alegeti sa utilizati unul dintre cele doua cosuri iar faptul ca veti avea si un cos reglabil pe inaltime va ajuta sa spalati fara probleme si unele cratite mai voluminoase.

Asezarea vaselor sau a cratitelor se leaga si de capacitatea de incarcare de pana la 12 seturi iar asta este destul de mult insa conteaza si modul de spalare nu doar cat de mult. Aceasta latura se contureaza in jurul numarul de 6 programe de functionare si intre care se afla un program de spalare intensiv, un program de spalare auto, unul Bio/ Eco dar ceea ce va poate ajuta sa spalati repede si bine cu ajutorul Bosch SMS46AW00E este programul de spalare rapida.

Citeste si despre Tefal Doubleforce Compact DO546838

Optiunile si programele nu se limiteaza la cele deja mentionate ci continua in cazul acestui model Bosch SMS46AW00E prin prezenta posibilitatii programarii intarziate de pana la 24h. Pentru partea de siguranta ceea ce trebuie mentionat este siguranta pentru copii detinuta de acest model dar si functia VarioSpeed, protectia pentru inundatie dar si Aquastop.

Sunt multe motivele pentru care aceasta masina de spalat vase poate fi un plus pentru voi si asta mai tine si de partea de costuri aferente functionarii pe langa pretul de achizitie. Veti avea astfel un consum de apa de aproximativ 3300l anual dar si un consum de energie electrica de 290 kWh/ an ceea ce duce la pozitionarea masinii in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Daca este sa puneti in balanta ceea ce inseamna spalarea traditionala a unor vase cu spalarea utilizand o masina de spalat vase precum este acest model cu siguranta plusurile sau motivele pentru care puteti alege masina de spalat vase sunt cele care cantaresc mai greu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply