Bosch SMS25AW05E

Timpul este o resursa foarte importanta pentru fiecare dintre noi si fiecare cauta sa il petreaca cum considera mai bine si asta face ca prezenta unor elemente ce ajuta la obtinerea de mai mult timp liber sa fie foarte importanta.(vezi disponibilitatea)

Despre Bosch SMS25AW05E

Dintre activitatile casnice pe care trebuie sa le desfasurati cu siguranta exista unele care pot fi asociate cu prezenta si utilizarea unei masini de spalat vase Bosch SMS25AW05E iar asta cu siguranta ajuta si la partea de economisire a timpului.

Bosch SMS25AW05E
Masina de spalat vase Bosch SMS25AW05E, 12 Seturi, 5 Programe, 60 cm, Clasa A++, Alb

Daca discutam despre ceea ce poate oferii Bosch SMS25AW05E nu trebuie sa ne limitam doar la partea de insarcinare cu spalarea tuturor vaselor din bucatarie intrucat elementele detinute si care pot fi importante sunt multiple.

Despre Bosch SMS25AW05E

Economie majora

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Pregatirea unei mese mai copioase sau poate a unei mese festive in cadrul familiei este cu siguranta importanta dar in acelasi timp presupune si prezenta unei cantitati mai mari de vase de spalat. Bosch SMS25AW05E poate sa fie exact ce aveti nevoie in astfel de situatii pentru ca sa alocati mai mult timp celor dragi si asta putand sa spalati prin intermediul masinii de spalat vase pana la 12 seturi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Economia de timp pe care o puteti face este insa insotita si de partea de economie la bugetul familiei iar asta pentru ca si pretul de achizitie al Bosch SMS25AW05E este unul prietenos cu voi. Nici partea de resurse nu va fi o mare problema si poate fi introdusa tot la ceea ce inseamna economie pentru familie. Veti avea astfel pentru utilizarea acestui model in program normal un consum de apa de 9.5l, un consum mediu anual de 2660l dar si un consum de energie electrica de 258 kWh/ an si astfel veti avea pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++.

In urma utilizarii pe langa consumul de resurse si evaluarea eficientei din acest punct veti avea si posibilitatea de a evalua Bosch SMS25AW05E prin intermediul rezultatelor si veti avea clasa A de eficienta la uscare. Obtinerea de vase curate si uscate inseamna si existenta unor programme avantajoase si veti putea opta pentru cel intensiv daca vasele sunt mai murdare, programul Bio/Eco pentru un consum minim de resurse dar si un program de spalare rapida daca timpul este scurt.

Citeste si despre Indesit DSR 15B1

Exista prezente in cadrul acestui model Bosch SMS25AW05E si alte elemente ce pot fi benefice si asta pentru ca veti avea tehnologia VarioSpeed, AquaStop, o protectie impotriva inundatiei dar si un indicator de terminare program. Pentru a stii cat timp mai dureaza programul de spalare ales veti avea si afisarea acestuia insa tot ceea ce inseamna control se face electronic si este foarte usor de facut.

Fiind vorba despre multe electrocasnice in cadrul unei locuintei si spatiul este important iar pentru a vedea daca acest model poate fi integrat trebuie vazuta si partea de constructie. Veti avea in aceasta directie dimensiunea de 84.5 x 60 x 60 cm dar si o greutate de 47kg.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Analizand cam tot ceea ce inseamna prezenta unui astfel de model si utilizarea sa nu cred ca mai poate fi vorba pe viitor despre spalarea manuala a vaselor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply