Bosch SMS25AI00E

Nu-i asa ca ideea de a scapa de spalatul vaselor suna foarte bine? De cele mai multe ori nu este vorba doar de activitatea in sine, ci mai mult de timpul necesar desfasurarii ei. Stilul de viata cotidian este din ce in ce mai activ, asa ca timpul devine cea mai pretioasa resursa. Masina de spalat vase Bosch SMS25AI00E te ajuta sa scapi de aceasta grija si sa folosesti timpul liber intr-un alt mod. Intreaga familie are de castigat. (ACUM la reducere)

Despre Bosch SMS25AI00E

Cu o capacitate de incarcare de 12 seturi de vase, Bosch SMS25AI00E este masina de spalat vase perfecta pentru orice familie. Masina este dotata cu doua cosuri standard si unul suplimentar numit Vario. Acesta poate fi asezat in cosul de jos pentru a putea spala mai multe tacamuri.

Bosch SMS25AI00E
Masina de spalat vase Bosch SMS25AI00E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Inox anti-amprenta

Masina are dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm. Modelul are un design din inox si se va incadra bine in orice bucatarie. Panoul de control este digital si este dotat cu un ecran LCD care face setarea foarte usoara si intuitiva.

Despre Bosch SMS25AI00E

Functii atractive de spalare

Citeste si despre Herenthal PKM1900.7BG

Modelul Bosch SMS25AI00E are cinci programe de spalare, pentru a face fata vaselor cu diferite nivele de murdarie. Exista de asemenea si o functie de intarziere, care permite programarea masinii pentru a porni la o anumita ora. Acest lucru este util mai ales pentru cazurile in care se vrea ca masina sa spele pe timpul noptii, dupa ce pleci de acasa etc.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Germanii de la Bosch au avut grija sa asigure dotari care permit o spalare eficienta intr-un timp optim. Masina ajusteaza automat consumul de apa, temperatura si timpul de clatire, in functie de nivelul de murdarie al vaselor. Ajustarea automata a acestor setari este foarte utila nu doar pentru cresterea eficientei, ci si pentru economia de resurse. De foarte multe ori se face risipa din cauza faptului ca nu setam corect programele.

La baza eficientei de spalare se afla motorul EcoSilence DriveTM. Acesta imbina trei elemente esentiale: este silentios, eficient si economic. Datorita faptului ca nu are perii, motorul are un nivel minim de zgomot si nu va deranja niciodata atunci cand este in functiune. Masina are un consum de clasa A+, respectiv de 290 kWh/an.

Citeste si despre Albastros MR601a

Foarte atractiv este si sistemul de protectie a vaselor din sticla. Cum apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, este necesar un sistem special care sa evite deteriorarea acestora. Masina Bosch SMS25AI00E beneficiaza de un astfel de sistem, fiind potrivita si pentru spalarea vaselor de valoare.

Nu in ultimul rand, masina de spalat este dotata si cu un sistem Aqua Stop, alcatuit dintr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor. Acestea asigura o protectie superioara impotriva inundatiilor si aduc un plus de siguranta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Bosch SMS25AI00E este o masina de spalat vase de calitate superioara, ce isi merita fiecare banut. De la capacitatea mare de incarcare si pana la eficienta de spalare si consumul redus, aceasta prezinta toate atuurile pentru a-si merita locul in bucataria ta. In plus, Bosch este un brand de renume, asa ca poti avea toata increderea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply