Hotpoint HFO3T222WG

Bugetul unei familii poate fi afectat de multe elemente si cu siguranta fiecare isi doreste sa se bucure de tot ceea ce inseamna avantaje din acest punct de vedere si de posibilitatea de a face economie iar asta se pliaza si pe langa unele afaceri.(ACUM la reducere)

Despre Hotpoint HFO3T222WG

Daca discutam despre partea de bucatarie a unei locuinte sau a unei afaceri Hotpoint HFO3T222WG poate fi masina de spalat vase pe care sa se bazeze atat pentru a economisi apa cat si pentru a castiga timp.

Hotpoint HFO3T222WG
Masina de spalat vase Hotpoint HFO3T222WG, 14 seturi, 60 cm, A++, alb

Apa sau timpul sunt cu siguranta doua resurse importante insa nu trebuie sa ignorati si partea de beneficii pe care Hotpoint HFO3T222WG le ofera din punct de vedere al consumului de energie electrica datorita unei pozitionari in clasa de eficienta energetica A++.

Despre Hotpoint HFO3T222WG

Detaliile pot face diferenta

Citeste si despre Bosch MUM58224

Partea de resurse consumate efectiv de modelul Hotpoint HFO3T222WG este data de media de resurse consumate timp de un an si veti avea pentru apa un consum de 2520l iar pentru energia electrica veti avea un consum mediu de 265 kWh. Se poate face o analiza si in ceea ce tine de consumul de apa pentru un ciclu de spalare iar valoarea este una de 9l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Un mic calcul in ceea ce tine de capacitatea de spalare de pana la 14 seturi pe care Hotpoint HFO3T222WG o are si consumul de apa cu siguranta daca ati spala manual acest consum ar fi mai mare. Trebuie sa vedeti insa si faptul ca prin intermediul acestei masini de spalat veti avea si o eficienta mai buna iar asta pentru ca veti avea pozitionarea in clasa A de eficienta la uscare.

Cu siguranta nu toate vasele sunt la fel de murdare sau nu toate vasele se spala in acelasi mod iar cele 9 programe detinute de Hotpoint HFO3T222WG pot sa va ofere posibilitati diverse de spalare. Veti avea in aceasta lista posibilitatea de a opta pentru un program precum cel de spalare intensiva, programul Bio/ Eco sau poate un program auto.

Citeste si despre Bosch HBA63B251

Cum timpul este si el un element important veti avea posibilitatea de a seta un program de spalare rapida iar cunoasterea timpului ramas va fi posibila prin intermediul afisajului LED. In plus pentru a controla si mai mult functionarea sau timpul cand programul de spalare al Hotpoint HFO3T222WG sa fie gata veti avea functia de programare intarziata iar pentru a fi siguri de o functionare fara probleme veti avea protectia la inundatie.

Cu siguranta o masina de spalat vase poate fi vazuta ca aducand multe plusuri pentru bucataria voastra si asta chiar si daca este vorba despre spalarea unor cratite pentru ca veti utiliza un cos reglabil pe inaltime. Nici in ceea ce tine de spatiul pe care il necesita nu veti avea foarte multe probleme pentru ca este un model ce masoara 85 x 60 x 60 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Se poate opta si pentru o comparatie a unei bucatarii in care un astfel de model este prezent si una in care lipseste o masina de spalat vase dar cu siguranta avantaje vor fi doar in favoarea utilizarii unui astfel de model.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply