Arctic AGDG5611DTLB

In orice locuinta se gateste si asta fie ca este vorba despre cei care vor sau cei carora le place sa experimenteze sau poate de cei care gatesc doar atunci cand sunt obligati si doar ceva rapid. Putem spune cu alte cuvinte ca poate fi vorba despre prezenta in orice locuinta a electrocasnicelor necesare gatitului precum Arctic AGDG5611DTLB.(oferta de AZI aici)

Arctic AGDG5611DTLB

Despre Arctic AGDG5611DTLB

Un aragaz poate fi adus insa intr-o bucatarie in care nu exista un astfel de produs dar poate fi vorba si despre inlocuirea unui model mai ineficient. In orice caz un model precum Arctic AGDG5611DTLB poate fi exact ce aveti nevoie fiind un model compact ce nu implica alegerea unui anumit mobilier cum se poate intampla in cazul unor incorporabile.

In ceea ce priveste acest model putem sa discutam si despre o alegere economica intrucat este un aragaz prietenos ca si pret de achizitie comparativ cu alte modele.

Despre Arctic AGDG5611DTLB

Un aragaz Arctic AGDG5611DTLB poate conta

Citeste si despre Tefal MasterChef Gourmet QB200

Aducerea unui aragaz nou prin comparatie cu alte situatii in care trebuie sa va folositi de unul foarte vechi poate aduce un plus de incredere in ceea ce priveste posibilitatile de gatire. Pentru cei care opteaza pentru Arctic AGDG5611DTLB putem sa discutam despre mai multe functii sau caracteristici ce pot fi avantajoase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un prim astfel de beneficiu poate fi cel al aspectului si designului pe care il are fiind vorba despre unul elegant si in acelasi timp si modern. Acest design se datoreaza faptului ca este realizat din inox, ca are nuanta specifica a acestui material dar si datorita unor elemente precum capacul de protectie din sticla pentru momentul in care plita nu este folosita.

Fiind vorba despre design trebuie sa ne legam putin si de partea de gabarit pe care Arctic AGDG5611DTLB o are. Acest gabarit este marcat de faptul ca este un aragaz cu o inaltime de 85 cm, cu o latime de 50 cm si cu o adancime de 60 cm iar pentru cazul in care vreti sa il mutati sau trebuie sa il transportati veti avea si o greutate de 30 kg.

Citeste si despre Bosch SPS46IW07E

Daca trecem la partea de utilizare trebuie sa ne referim la faptul ca este un model cu o functionare pe gaz iar asta inseamna luarea in calcul a pozitiei conductei de gaz atunci cand il instalati. Dupa solutionarea si acestei situatii veti putea opta pentru utilizarea unuia dintre cele 4 arzatoare pe care le are plita. Punerea acestora arzatoare in functiune tine de faptul ca este un model cu o aprindere electrica dar in acelasi timp si unul cu o siguranta pentru cazul in care unul dintre arzatoare se stinge accidental.

Pentru coacere sau gatire in cuptor veti avea pe langa partea de siguranta cu care este prevazut si o parte a functiilor precum este grillul pe care il puteti utiliza, partea de timer dar si iluminarea interioara pentru a supraveghea ceea ce se afla in interior.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Posibilitatea de a opta pentru un aragaz poate fi o dilema la un moment dat insa alegerea Arctic AGDG5611DTLB poate sa ofere un raport pret/ calitate foarte bun.