Arctic UAG5612DTTLX

Mai toata lumea se loveste la un moment dat de nevoia de a gati si asta fie ca este vorba despre un mic dejun in graba sau despre o masa mai copioasa. In privinta aragazului insa poate fi vorba despre posibilitatea de a il utiliza chiar si pentru ceea ce inseamna pregatirea unui ceai sau a unei cafele si asta fara prea mult efort.(oferta de AZI aici)

Despre Arctic UAG5612DTTLX

Aducerea unui model Arctic UAG5612DTTLX in slujba voastra insa poate fi cauzata de nevoia schimbarii modelului foarte vechi pe care il folositi si care mai este si ineficient sau functioneaza cu probleme. Puteti analiza posibilitatea alegerii modelului acesta de aragaz si daca este vorba despre utilarea unei locuinte pe care o inchiriati sau in care tocmai v-ati mutat iar bugetul este conditionat.

Nu trebuie sa priviti Arctic UAG5612DTTLX insa ca o varianta de sacrificiu sau de compromis intrucat prezinta caracteristici destul de avantajoase pentru oricine.

Despre Arctic UAG5612DTTLX

Un aragaz Arctic UAG5612DTTLX putin mai modern

Citeste si despre Bosch PUE611FB1E

Cum totul incepe de la locul potrivit pe care il poate avea un aragaz pentru Arctic UAG5612DTTLX asta inseamna si locul fizic unde va fi asezat si veti avea posibilitatea de a alege acest loc functie de dimensiunea pe care o are. Va fi nevoie ca inaltimea sa fie una minima de 85 cm, latimea sa fie una de 50 cm iar pentru adancime valoarea minima este de 60 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Referirea la valori minime poate fi data de faptul ca in adancime veti avea si partea de deschidere a usii cuptorului iar pentru partea de inaltime veti avea capacul plitei pentru cand aceasta nu este folosit. De acelasi capac putem sa ne legam si daca este vorba de plusul de stil pe care acest aragaz il are fiind vorba de un capac din sticla ce completeaza foarte bine nuanta de inox a aragazului.

De la partea de aspect si de design modern putem sa trecem la partea de utilizare iar asta prin prisma faptului ca veti avea un model cu o functionare pe gaz. Nu trebuie ca acest lucru sa va faca sa dati inapoi pentru ca elementele functionale sunt destul de moderne.

Citeste si despre Beko DFN16410X

In privinta plitei veti primi din partea acestui model patru arzatoare pe care sa le folositi si care sunt doua normale cu o putere de pana la 2 kW, veti avea un arzator mic cu o putere de pana la 1 kW si un arzator mare al carui putere poate ajunge la 2.9 kW. Tot la plita veti avea utilizarea in siguranta si asta pentru ca veti avea aprindere electrica dar veti avea si siguranta pentru intreruperea alimentarii cu gaz la stingerea accidentala a unui arzator.

In partea de cuptor a aragazului ceea ce puteti vedea ca si un plus pentru voi este siguranta cu care este prevazut, aprinderea electrica dar si partea de iluminare a ceea ce se afla in interior. Daca la toate acestea punem si prezenta unui grill dar mai ales a unui rotisor totul poate capata nuante mult mai avantajoase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Alegerea Arctic UAG5612DTTLX poate parea incomoda la inceput insa functiile si timerul pe care le are pot convinge pana la urma.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply