Samsung HT-J4500

Samsung sunt un producator imens, indiferent de tipul aparatului electronic sau electrocasnic pe care il fabrica. Un avantaj important care deriva din aceasta pozitionare este diversitatea pe care o aduc in modelele lor. Unele sunt mai ieftine si mai simplute, in timp ce altele chiar ajung sa fie cele mai bune produse de pe piata. Cand cauti un sistem home cinema bun, Samsung ar trebui sa fie una dintre firmele cele mai populare (cu atat mai mult daca ai un televizor de la ei). Si, chiar daca vrei un model mai ieftin, acestea sunt si ele de calitate, asa cum o dovedeste foarte bine si Samsung HT-J4500 (doar acum in oferta).

Samsung HT-J4500

Despre Samsung HT-J4500

In primul rand, sistemul Home Cinema nu este un aparat 100 % necesar. Daca ai un televizor bunisor, poti vedea foarte simplu filme pe el, iar sunetul nu va fi unul prost. In acelasi timp, nu va fi nici spectaculos (nici cand asculti muzica), deci persoanele care vor mai mult de la sursele lor de entertainment pot miza pe un home cinema.

Samsung HT-J4500
Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4500, Negru

Samsung HT-J4500 este cu atat mai potrivit pentru ca vine si cu un pret decent. Nu toate sistemele sunt scumpe (de fapt, pretul lor este unul chiar decent), dar acesta nu costa nici pe departe cat un televizor de calitate medie, deci totul este ok, pentru majoritatea buzunarelor.

Samsung HT-J4500 boxa

Un aspect caruia i se datoreaza pretul mai scazut este designul. Samsung HT-J4500 arata intr-un mod mai simplu. Daca alte sisteme ale firmei au boxe inalte, elegante, facute dintr-un material mai spectaculos, acesta are sateliti mici, cam butucanosi, iar boxa de bas nici macar nu are protectie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest sistem audio

Chiar daca designul nu este un punct forte, nu ar trebui sa uitam ca sistemul are tot cinci boxe si un subwoofer (vezi si modelul 2.1, Samsung HT-J4200), deci ca dispunere este la fel precum cele mai elegante.

Conectare clasica si facila la multe aparate

Asta inseamna ca Samsung HT-J4500 se conecteaza prin cabluri, nu prin Wi-Fi. Acest lucru era de asteptat dat fiind pretul, si nu cred ca deranjeaza pe nimeni, mai ales in conditiile in care ar fi trebuit sa te astepti la asta. In general, sistemul se conecteaza printr-un cablu HDMI la televizoarele mai moderne, desi pentru unele ar trebui sa folosesti un sistem ARC.

Daca il conectezi asa cum trebuie si il setezi la fel, atunci nu ar trebui sa existe nicio problema cu sunetul. Daca nu esti atent, s-ar putea sa descoperi ca nu toate boxele se aud, caz in care mai trebuie sa lucrezi un pic. De asemenea, Samsung HT-J4500 se poate conecta si cu un PC sau cu un Laptop, in aceleasi conditii.

Blu-ray-ul este unul clasic. Nu este 3D, acesta fiind un alt motiv pentru care sistemul a ramas la un pret mai accesibil. Nu in ultimul rand, Samsung HT-J4500 poate sa prinda si radio, fiind dotat cu o antena pentru acest lucru. Nu e cine stie ce aditie, dar conteaza cand vrei sa faci si altceva cu el.

Un control facil

Samsung HT-J4500 are si functia smart, ceea ce inseamna ca poate sa fie controlat utilizand o telecomanda inteligenta, pe langa cea cu care sistemul vine deja dotat. Pe langa aceasta, sunetul este setat prin butoane mecanice, deci e foarte usor sa il dai mai tare sau mai incet. Daca vrei sa il calibrezi mai bine, atunci acest lucru se face printr-un meniu care apare pe ecranul televizorului (aici intra in functiune si telecomanda). Nu e deloc dificil si toata lumea se va obisnui rapid cu acest sistem, chiar si cei care nu au lucrat atat de des cu gadgeturi moderne.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Samsung HT-J4500 este o aditie foarte utila pentru orice pasionat de filme si de muzica. Nu este el cel mai bun sistem home cinema de pe piata, dar in cea mai mare parte isi faca treaba foarte bine. Pana la urma, conteaza ca iti ofera posibilitatea de a avea si un sunet pe masura imaginii afisate in prezent de majoritatea televizoarelor. Pe langa asta, pretul este unul foarte bun. Sistemul costa mai putin decat un televizor rezonabil ca marime si rezolutie, deci nu se poate spune ca vei face o investitie enorma. Cele cinci boxe se intind usor prin toata casa si astfel experienta va fi una dezavarsita. Singurul minus e ca boxele sunt cam mici, dar, atat timp cat restul e de calitate, se poate trece peste asta.

8.5 Total Score
Samsung HT-J4500, sistem home cinema mai mic si mai ieftin

Incearca cu incredere modelul de sistem home cinema Samsung HT-J4500 daca iti doresti un sunet mult mai bun.

PROS
  • Pret scazut, calitate decenta
  • Usor de montat si controlat
CONS
  • Boxele sunt cam mici si relativ banale
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply