LG OLED65W7V

Castigator a numeroase premii inernationale, televizorul LG OLED65W7V (azi in oferta) poate fi considerat piesa de atractie principala din orice incapere. Cu un design de-a dreptul fabulos, o diagonala peste medie si niste performante incredibile, modelul celor de la LG vine in fata utilizatorilor de pe pozitia de lider in gama sa, dovedind ca nu degeaba a fost mentionat in topul celor mai bune televizoare din lume.

LG OLED65W7V

Despre LG OLED65W7V

Cu o imagine impecabila, un ecran capabil sa suporte cele mai inalte rezolutii posibile la acest nivel si un sunet puternic, ce rivalizeaza cu orice sistem home-cinema, televizorul LG OLED65W7V vine si cu un pret pe masura, care poate fi considerat insa normal pentru categoria sa.

LG OLED65W7V
Televizor OLED Smart LG, 164 cm, OLED65W7V, 4K Ultra HD

Design impresionant, care da maretie camerei

La o diagonala impresionanta, de 164 cm, televizorul LG OLED65W7V se bazeaza pe un design care duce simpolitatea la extrem, eliminand in acest fel orice elemente care sa iti distraga atentia de la vizionarea unui film ori a emisiunilor preferate. Astfel, daca pe alte modele, pana acum aveam sigla producatorului afisata discret pe rama de la baza ecranului, in cazul de fata nici macar acest lucru nu mai este posibil, date fiind marginile sale extrem de subtiri. Acest lucru nu face decat sa dea o noua nota de superlativ ecranului, care ofera imagini complete in format 16:9, cu senzatia de continuitate si intrepatrundere cu celelalte elemente de decor interior.

LG OLED65W7V review

Soundbar inclus, pe post de stand de sustinere

Singurul loc in care avem de-a face cu sigla producatorului, de aceasta data personalizata prin denumirea modelului, LG Signature, este consola de sunet de tip soundbar incorporata, folosita ingeios pe post de suport. Astfel, daca la alte modele soundbar-ul era prezentat ca o optiune suplimentara, acum, aceasta este incorporata in televizor, constituind un cuplu imagine-sunet de exceptie. La dimensiuni de 1450 x 825  si doar 3.85 mm grosime, in varianta cu stand, televizorul LG OLED65W7V cantareste doar 17.6 kg, ceea ce poate fi considerat mai mult decat acceptabil la aceasta categorie.

La capitolul conectivitate, televizorul celor de la LG dispune de:

  • Iesire audio digitala
  • 3 porturi USB
  • Mufa minijack pentru casti
  • 4 porturi HDMI

Descopera pixelii autoiluminati

Desi poate parea ciudat, claritatea imaginii unui televizor este data de intensitatea negrului din spectrul de culori. Astfel, cei de la LG se lauda cu negrul perfect, creat prin pixelii autoiluminati pe ecranul construit pe tehnologie OLED. LG foloseste o tehnologie revolutionara, prin care pixelii sunt controlati individual, astfel incat acestia sa nu influenteze in mod negativ luminozitatea ecranului. Dincolo de tehnologia Perfect Black, LG prezinta si Perfect Color. Aceasta inglobeaza practic tehnologiile prezentate pe modelele din gama inferioara, ducandu-le acum la un nou nivel, obtinand peste un miliard de culori si de nuante.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Tehnologii inovative la nivelul imaginii

Cu o rezolutie a ecranului de 3840 × 2160 pixeli, televizorul LG OLED65W7V prezinta o serie de caracteristici superioare ale imaginii, datorita tehnologiei Dolby Vision, implementata deja si pe modelele precedente. De asemenea, acesta se poate lauda cu Perfect Viewing Angle, o tehnologie care iti permite sa ai acces la imagini de calitate si la luminozitate maxima din absolut orice unghi ai privi spre ecran. Nu in ultimul rand, dispozitivul dispune de tehnologie HDR pentru redarea de continut premium, pentru o experienta de vizualizare cat mai reala. La acestea se adauga functia 360 View, cu ajutorul careia poti avea parte de imagini aproape circulare in format foto-video.

Sunet de exceptie, printr-un soundbar generos

Imaginea de exceptie este completata de un sunet la o calitate impecabila, cu efect de surround, ce poate rivaliza cu orice sistem home cinema. Acest lucru este posibil prin intermediul dispozitivului de tip soundbar oferit in la pachet cu televizorul, acesta putand fi folosit ca suport, dar si ca parti componente separate ale aceluiasi sistem. LG OLED65W7V foloseste in acest scop tehnologia Dolby Atmos, capabila sa creeze un sunet unic pentru absolut orice obiect de pe ecran, dand totodata senzatia de spatialitate atat la nivelul imaginii, car si al sonorului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Sunetul de o claritate impecabila este dublat de puterea oferita de sistemul soundbar, acesta fiind prevazut cu doua difuzoare puternice, de 30 de W fiecare. Astfel, daca la sistemul stereo avem de-a face cu doua canale de redare a sunetului, in cazul de fata, tehnologia Dolby Atmos permite redarea sunetului prin 5 sau 7 canale, amplificand astfel efectul de surround.

Dincolo de imagine si de sunet insa, LG OLED65W7V beneficiaza de toate avantajele lui webOS 3.5, ultima varianta a sistemului de operare special conceput pentru televizoarele din gama smart. Acesta are o interfata extrem de simpla si de intuitiva, cu ajutorul careia putem avea acces rapid la continut premium oferit de reteaua de cablu, de pe internet ori de la dispozitivele compatibile situate in apropiere.

9.5 Total Score
LG OLED65W7V, simplitate si perfectiune

LG se lauda cu cel mai performant ecran, OLED. Merita sa testati pe modelul LG OLED65W7V daca acest lucru este adevarat

PROS
  • Design impresionant
  • Rame foarte subtiri
  • Soundbar inclus
  • Tehnologii noi incorporate (Perfect Color, View 360)
CONS
  • Pret ridicat
  • Diferente insesizabile intre sistemul HDR Dolby 10 si Dolby Vision
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply