Beko DFS05011W

Cautati o masina de spalat vase buna, care sa va scuteasca de o munca in plus? Noi avem solutia pentru dumneavoastra. Cu un consum energetic destul de scazut si o capacitate destul de buna pentru o familie medie, care nu va va dezamagi, este Masina de spalat vase Beko DFS05011W (vezi promotia de azi).

Beko DFS05011W

Despre Beko DFS05011W

Latimea acestei masini de spalat vase este de 45 cm, fiind destul de buna, iar culoarea sa este alba. De asemenea, dimensiunile (l x L x A) acesteia sunt de 85 x 44.8 x 60 cm, fiind un produs potrivit ca marime.

Beko DFS05011W
Masina de spalat vase Beko DFS05011W, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Capacitatea de incarcare a acestui model este de 10 seturi, fiind potrivita unei familii medii. Dispune de 5 programe de mare ajutor in vederea spalarii vaselor. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica A+. Afisajul acesteia este de tip LED, ceea ce reprezinta un avantaj.

Beko DFS05011W

Domeniul tehnic al masinii de spalat vase Beko DFS05011W

Important de mentionat este clasa de eficienta la spalare a acesteia, care este A. Tot A este si clasa de eficienta la uscare. De asemenea, controlul acesteia se efectueaza mecanic.Are si un program intensiv 70° C, pe care il puteti activa atunci cand veti spala vase ceva mai murdare. Programarea intarziata este o alta functie utila, programul de spalare incepana in momentul in care veti dori dumneavoastra. Veti avea la dispozitie 5 nivele de temperatura pe care le puteti activa, astfel incat fiecare vas sa fie spalat cum trebuie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase Beko DFS05011W dispune si de programul Bio/Eco, ceea ce va insemna un consum mai redus de apa.

Tehnologiile acestei masini de spalat rufe o fac un model util, de mentionat fiind cele 3 nivele de pulverizare, sistemul de uscare: Hot air drying si indicatorul de clatire suplimentara. Avantajos este si senzorul pentru detectarea automata a gradului de murdarie pe care il incorporeaza. In plus, detine si sistemul de control exces pentru apa.

Beko DFS05011W – isi merita banii

Nu ii lipseste nici tehnologia Clean & Shine, aceasta oferind vaselor stralucirea de care au nevoie. Quick & Clean va spala vasele dumneavostra rapid si cat mai bine, in doar 58 de minute. Cu programul Mini 30°C, paharele si vesela vor fi spalate in numai 30 de minute. De asemenea, se va economisi si energie, temperatura de spalare fiind de 35 grade C .

Cos pentru tacamuri este specialcreat pentru a incarca mai usor tacamurile si ceea ce aveti nevoie. Indicatorul de sare este util, intrucat va va informa daca aveti suficienta cantitate de sare pentru dedurizarea apei. De asemenea, mai detine si un compartiment pentru sare. Aceasta masina de spalat vase are un consum anual de apa de 3640 l. De asemenea, consumul de apa/ciclu este de13 l. Mai trebuie spus faptul ca are si un consum de energie de 0.83kW/ciclu de spalare. Anual, consumul de enegie este de 237 kW, nefiind prea ridicat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pretul Masinii de spalat vase Beko DFS05011W este destul de bun, avand in vedere caracteristicile de care dispune, ceea ce inseamna ca merita o astfel de achizitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply