Bosch SMS40E32EU

O masina de spalat vase este un mare avantaj pentru orice locuinta. Acesta va va scapa de grija spalatului vaselor, aceasta nefiind o activitate prea placuta pentru multe persoana. De asemenea, va va ajuta sa economisiti timp, in timp ce vasele se vor spala, veti putea face si alte activitati. In functie de necesitatile fiecarei familii, trebuie ales modelul potrivit. O recomandare buna este Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU (vezi AICI cel mai bun pret).

Bosch SMS40E32EU

Despre Bosch SMS40E32EU

Precum majoritatea modelelor, si acesta este e culoare alba. Si latimea sa este des intalnita, aceasta fiind de 60 cm. De asemenea, greutatea de care dispune este de 44 kg. Dimensiunile (l x L x A) acestei masini de spalat vase sunt 84.5 x 60 x 60 cm.

Bosch SMS40E32EU
Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU, Capacitate 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, Latime 60 cm, Alb

In primul rand, aceasta masina de spalat vase are o capacitate de 12 seturi, aceasta fiind destul de mare. Consumul acesteia nu este unul ridicat, intrucat apartine clasei de eficienta energetica A+. Programele pe care le are aceasta sunt in numar de 4. Despre clasa de eficienta la uscare trebuie spus ca este A. Controlul sau se realizeaza mecanic. Un program util al acesteia este protectia in caz de inundatie. Programarea intarziata este si ea prezenta, de pana la 3-6-9 ore.

Bosch SMS40E32EU

Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU – detalii utile despre partea tehnica

De asemenea, Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU mai dispune si de functia de incarcare la jumate. Are 3 nivele de temperatura, acestea fiind setate in functie de tipul spalarii si al vaselor. Despre cuva acestei masini de spalat vase trebuie spus ca este realizata din inox, ceea ce reprezinta un avantaj. Detine si un indicator pentru sare. De altfel, nu ii lipseste nici cosul pentru tacamuri, dar nici sita autocuratare. De luat in calcul este si suportul pentru cesti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU are un consum de energie anual de 290 kW. Cat despre consumul energetic in program Eco, trebuie spus ca este de 1.02 kW. Anual, consumul de apa este de 3920 l. La un ciclu de spalare, consumul de apa ajunge la 14 l.

Bosch SMS40E32EU – pregatita sa va ajute

Functiile de care dispune acest model sunt destul de multe: EcoSilence Drive, Detergent Automation, dar si un servomecanism de inchidere. Mai trebuie spus ca include si ActiveWater hydraulic system, indicator LED pentru status program, dar si un indicator electronic al nivelului de umplere. DosageAssist – asistare dozaj detergent este programul care va dizolva cat mai eficient pastila de detergent. Are si un senzor de incarcare, dar si un sistem de protectie a paharelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

AquaStop va impiedica aparitia inundatiilor, astfel incat sa puteti sta linistiti. Intensive Eco 45 va spala chiar si cele mai murdare vase. Este prevazuta si cu un circuita electronic de regenerare a sarii de dedurizare. Acest model are un cablu de alimentare cu o lungime de 1.7 m. Furtunul de alimentare al acestuia este si el de 1.4 m. In plus, lungimea furtunului de evacuare este de 1.7 m. Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU are un pret potrivit caracteristicilor pe care le incorporeaza.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply