Beko DFN38530X

Ori de cate ori va aflati in cautarea unui aparat electrocasnic pentru locuinta dumneavoastra este necesar sa va ganditi care sunt caracteristicile tehnice astfel incat acestea sa fie potrivite necesitatilor dumneavoastra. Astfel, pentru a achizitiona o masina de spalat vase este nevoie ca aceasta sa aiba o clasa de eficienta energetica datorita careia sa nu aveti un consum ridicat de curent electric. De asemenea, este importanta si capacitatea, dar si programele pe care le are aceasta. Un model care va fi de mare ajutor in bucatarie este masina de spalat vase Beko DFN38530X.(ACUM la reducere)

Beko DFN38530X

Despre Beko DFN38530X

Latimea pe care o are acest model este una destul de buna fiind de 59.8 cm. Acest model vine cu un nivel de zgomot de 43 db. Asadar, daca vreti sa nu fiti deranjati de zgomotul produs de acest aparat il puteti aseza in locurile in care il veti auzi mai putin. Dimensiunile (l x L x A) sunt de 85 x 59.8 x 60 cm, acestea fiind unele destul de potrivite pentru a un astfel de aparat electrocasnic.

Despre aceasta masina de spalat mai trebuie precizat si faptul ca este realizata din inox, culoarea sa fiind aceeasi. Greutatea care ii revine exemplarului este de 52.2 kg. Masina de spalat vase Beko DFN38530X

Despre Beko DFN38530X

Masina de spalat vase Beko DFN38530X – un model performant

Citeste si despre Electrolux EOC5851FOX

Aceasta masina de spalat rufe are o capacitate de 15 seturi, aceasta fiind una destul de buna intrucat veti putea spala o cantitate destul de mare de vase cu ajutorul sau. In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica pe care o are acest model trebuie spus ca este de tip A+++, aceasta clasa de eficienta fiind una destul de buna intrucat veti avea un consum scazut de curent electric. Astfel, va veti putea bucura de rezultate cat mai bune din punct de vedere al platii facturilor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Mai trebuie precizat si faptul ca acest model detine 8 programe, acestea fiind utile pentru a spala vasele. Astfel, in functie de gradul de murdarie al vaselor veti putea seta programul corespunzator astfel incat rezultatele sa fie unele cat se poate de bune.

BabyProtect este un program special pe care il are aceasta masina de spalat vase din gama Beko. Acesta este util pentru a spala vasele din care au mancat bebelusii, ingrijirea acestora fiind mai speciala.

Citeste si despre Beko MOC20100S

Despre masina de spalat vase din gama Beko trebuie spus ca are un afisaj de tip LED. In plus, clasa de eficienta energetica a acesteia este de tip A. Este necesar de stiut faptul ca acest exemplar are un control de tip electronic si prezinta si siguranta pentru copii.

Despre panoul de control pe care il are acest model trebuie spus ca include si functia de afisare a timpului ramas. Masina de spalat vase Beko DFN38530X are un consum de apa la un ciclu de 9.5 l. Anual, consumul de energie pe care il include este de 241 kwh.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acestea fiind zise, masina de spalat vase Beko DFN38530X este un exemplar care se potriveste de minune pentru spalarea vaselor si va va scapa de o grija in plus. Pretul sau nu este crescut.