Beko DFS26024X

Aveti nevoie de o masina de spalat vase? Recomandarea noastra va va ajuta. Este vorba despre masina de spalat vase Beko DFS26024X.(ACUM la reducere)

Beko DFS26024X

Despre Beko DFS26024X

Latimea acestui aparat este una mai redusa, aceasta fiind de 44.8 cm. Acest lucru este un avantaj intrucat o veti putea aseza in locuri mai inguste. Dimensiunile exemplarului (l x L x A) sunt de 85 x 44.8 x 60 cm, avand o marime destul de buna. Importanta este si greutatea pe care o are acesta despre care trebuie spus ca este de 35.7 Kg, o greutate potrivita. Are o culoare ce se potriveste destul de bine interiorului bucatariei, aceasta fiind inoxul. De asemenea, este realizata din inox.

Philips 22PFT4022/12
Televizor LED Philips, 56 cm, 22PFT4022/12, Full HD

Aceasta masina de spalat vase detine si un afisaj care este de tip LED. De asemenea, clasa de eficienta la uscare pe care o are este A. In ceea ce priveste controlul aparatului, trebuie spus ca este unul usor de facut, acesta fiind electronic.

Despre Beko DFS26024X

Masina de spalat vase Beko DFS26024X – trasaturi tehnice pe care le detine

Citeste si despre Zanussi ZCG51041SA

Masina de spalat vase Beko DFS26024X are o capacitate de 10 seturi, fiind destul de potrivita pentru a spala o capacitate destul de mare de vase. Clasa de eficienta energetica pe care o are aceasta masina de spalat rufe este o clasa datorita careia masina de spalat vase nu va consuma mult curent electric, dimpotriva, acesta va fi cat mai redus. Este vorba despre clasa de eficienta energetica A++. Veti putea spala cate vase veti avea nevoie fara grija facturilor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase Beko DFS26024X este prevazuta cu 6 programe utile pentru spalarea vaselor. Pentru a fi mereu informati referitor la spalatul vaselor, aceasta masina de spalat include pe panoul sau de control afisarea timpului de spalare ramas. Pentru a spala tacamurile intr-un mod cat mai organizat, acest model are is un cos special pentru tacamuri. Masina de spalat vase Beko DFS26024X are un consum de apa de 9.5 l/ ciclu. Anual, consumul pe care il are aceasta este de 211 kw.

Pe de alta parte, trebuie spus ca aceasta masina de spalat vase produce un anumit nivel de zgomot atunci cand functioneaza, acesta fiind de 47 Db. Despre acest model trebuie spus ca prezinta o functie importanta, aceasta fiind functia Fast+. Din momentul activarii acesteia putem spune ca va curata vasele mai bine fata de un program obisnuit. Asta pentru ca va creste temperatura de spalare a vaselor, reducand in acelasi timp si consumul de apa. De asemenea, va ajuta presiunea acesteia, ceea ce este un mare plus.

Citeste si despre Electrolux EKG51153OX

Quick&Shine este acel program care va oferi vaselor cat mai multa stralucire. Potrivit pentru a spala mai vasele cu un grad ridicat de murdarie este programul Intensive 70°C. Acesta se bazeaza pe utilizarea de apa fierbinte, aceasta fiind cea care va indeparta murdaria.

Important de spus despre programul Mini 30 este faptul ca se utilizeaza pentru paharele si vesela mai putin murdare, un astfel de program fiind exact ceea ce aveti nevoie in cazul in care acestea nu prezinta prea multa murdarie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, masina de spalat vase Beko DFS26024X este un exemplar util fiind de calitate si necesar in orice locuinta. Pretul sau nu este prea crescut.