Electrolux EGH6343BOX

Fiecare poate sa aleaga un mod propriu prin care sa gateasca sau sa pregateasca anumite preparate dar asta nu trebuie sa afecteze posibilitata ca bucataria sa fie una moderna si una cu o eficienta sporita.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EGH6343BOX

Despre Electrolux EGH6343BOX

Un element ce poate avea totusi legatura cu o bucatarie cu o productivitate sporita este si o plita iar daca vreti ca bucataria voastra sa fie una aparte atunci poate un model Electrolux EGH6343BOX sa fie cel mai potrivit.

Electrolux EGH6343BOX
Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, Gratare fonta, Inox

Alegerea Electrolux EGH6343BOX poate fi insa determinata intr-o oarecare masura de faptul ca este incorporata si permite o exploatare foarte buna a spatiului pe care il are bucataria voastra dar acest aspect nu este singurul motiv posibil.

Despre Electrolux EGH6343BOX

O buna alegere

Citeste si despre HEINNER HMW-20GRD

Pe langa caracteristicile sau motivele enumerate ce recomanda alegerea Electrolux EGH6343BOX putem sa trecem cam in aceasi masura si partea de pret de achizitie intrucat este unul destul de avantajos. O plita incorporabila precum acest model poate fi adusa in slujba voastra si in cazul in care poate nu aveti nevoie decat de asa ceva si nu va trebuie un cuptor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Fara a tine cont de ce motiv determina îndreptarea spre Electrolux EGH6343BOX trebuie sa vedem si ceea ce poate sa va ofere in detrimentul altor modele si asta pentru ca este vorba despre nevoia de a gati orice doriti si oricând doriti. Veti avea posibilitatea de a utiliza o plita cu o functionare pe gaz dar asta nu trebuie vazut ca un dezavantaj pentru ca unele persoane chiar prefera o astfel de functionare.

Disponibilitatea de a gati tine si de prezenta unui numar de arzatoare si veti avea disponibile doua arzatoare normale, un arzator mic dar ceea ce poate recomanda Electrolux EGH6343BOX este arzatorul de tip WoK. Optarea pentru arzatorul optim inseamna poate si alegerea functie de ce putere au acestea si veti avea pentru arzatorul mic o putere de pana la 1kW, pentru arzatoarele normale o putere de pana la 2kW in timp ce pentru cel WoK veti avea pana la 4kW.

Citeste si despre Royalty Line

Faptul ca este un model incorporabil si cu o functionare relativ clasica nu inseamna ca nu este si un model modern si mai ales un model foarte sigur. Veti avea pentru partea de utilizare o siguranta in cazul stingerii unuia dintre arzatoare dar si posibilitatea de a utiliza aprindere electrica. Nici pozitionarea nu o sa va puna foarte multe probleme pentru ca veti avea o dimensiune de 8 x 59.4 x 51 cm iar lungimea cablului de alimentare pentru partea de aprindere are o valoare de 1.1m.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Se poate observa destul de usor ca veti avea posibilitatea de a obtine orice design doriti pentru bucatarie si oricand doriti si asta si cu unele costuri minime dar si cu unele beneficii in ceea ce priveste partea de retete sau bucate pregatite.