HANSA BHGI63112035

Pentru fiecare dintre noi exista elemente care pot fi vazute ca si esentiale pentru a face un loc sa fie primitor si a face un loc sa ofere un mediu dinamic, constructiv si productiv.(vezi oferta de AZI)

Despre HANSA BHGI63112035

In situatia in care acest mediu este bucataria si productivitatea acesteia este foarte importanta pentru voi HANSA BHGI63112035 poate fi cu siguranta un element care sa va ajute sa va bucurati atat de o eficienta sporita dar si de o productivitate ridicata.

HANSA BHGI63112035
Plita incorporabila HANSA BHGI63112035, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica, Sticla neagra

O plita incorporabila poate fi vazuta ca un plus in ceea ce priveste bucataria si prin faptul ca poate sa fie adusa in slujba voastra impreuna cu un cuptor dar la fel de bine putem sa vorbim despre alegerea HANSA BHGI63112035 si de sine statatoare.

Despre HANSA BHGI63112035

Un gatit mai eficient

Citeste si despre LG MH6042D

Implicatiile alegerii unui astfel de model pot fi dupa cum spuneam legate de obtinerea unui aer modern si a unui mediu in care sa gatiti cu spor si de placere. Faptul ca este incorporabila va ajuta sa exploatati si mai bine suprafata de care dispune bucataria dar va fi nevoie si de prezenta unui mobilier in care HANSA BHGI63112035 sa fie instalata. Pentru partea de alegere a blatului de bucatarie si pentru a ii gasi locul potrivit veti avea dimensiunea de 4 x 60 x 51 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cu siguranta in capul listelor de caracteristici moderne se va afla prezenta sticlei de culoare neagra ca si material in realizarea HANSA BHGI63112035 si nu doar faptul ca este o plita incorporabila. Un astfel de material este un mare bonus si in ceea ce priveste latura intretinerii si asta pentru ca murdaria sau poate mancarea ce se va revarsa peste ea nu va adera la suprafata ei si permite o stergere si curatare mai usoara.

Pe langa sticla HANSA BHGI63112035 mai beneficiaza de o atentie importanta si in ceea ce privetse partea de design iar asta prin modul in care sunt pozitionate arzatoarele. Acest mod este unul care face ca panoul de control al functionarii sa fie dispus in partea stanga fata dar nici gratarele pentru sustinerea vaselor nu sunt unele care sa fie banale.

Citeste si despre AEG FFB53610ZM

Rolul unei plite nu este numai de a arata bine in bucatarie ci este vorba si despre faptul ca trebuie sa ofere o eficienta foarte buna. In cazul HANSA BHGI63112035 aceasta eficienta este data de prezenta a patru arzatoare. Alegerea celui potrivit se leaga de dimensiunea lor fiind prezent un arzator mic, doua arzatoare normale dar si un arzator de tip WoK.

Alegerea functie de puterea pe care aceste arzatoare o au inseamna sa luati in calcul faptul ca arzatorul mic are o putere de pana la 1kW, arzatoarele normale una de pana la 1.8kW iar cel WoK una de pana la 3kW. In privinta sigurantei elementele care vor fi semnificative pentru acest model tin de prezenta aprinderii electrica, de faptul ca sticla este termorezistenta dar si de prezenta unei sigurante.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ca oricare electrocasnic si o plita poate fi vazuta sau analizata din mai multe directii si tot din mai multe directii sau perspective poate sa ofere avantaje pentru orice bucatarie.

1 Comment
  1. La nici un an de folosire ocazionala au aparut multiple pete de rugina pe cadrul metalic si pe suporturile de ochiuri
    Am facut sesizare la distribuitor – Micadan – dar garantia nu acopera aceste defecte!

    Atentie la ce cumparati

Leave a reply