Electrolux EGD6576NOK

Gatitul este o activitate prezenta cam in orice locuinta dar exista elemente care il pot face sa fie mult mai eficient sau care pot face ca o bucatarie sa fie considerata mult mai eficienta.(cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EGD6576NOK

Despre Electrolux EGD6576NOK

Un astfel de obiectiv de a face bucataria voastra sa fie una eficienta si productiva va poate duce spre directia de alegere a unor electrocasnice incorporabile precum Electrolux EGD6576NOK.

Electrolux EGD6576NOK
Plita incorporabila mixta Electrolux EGD6576NOK, 2 zone gaz / 2 zone inductie, Aprindere Electrica, Negru

Gama de incorporabile cum este si aceasta plita Electrolux EGD6576NOK poate fi vazuta ca un mare plus pentru ca permite o pozitionare exact cum doriti si unde doriti si fara a mai tine cont de un posibil cuptor.

Despre Electrolux EGD6576NOK

Plita potrivita

Citeste si despre Beko FSGT62110DXO

Cum se poate intampla ca unele persoane sa nu stie ceea ce doresc in materie de electrocasnice pentru gatit un model Electrolux EGD6576NOK le poate ajuta sa vada. Ceea ce face acest lucru posibil este faptul ca discutam despre un model de plita mixta si anume faptul ca veti putea sa va bucurati atat de partea de functionare pe gaz cat si de posibilitatea de a alege sa utilizati o plita electrica cu o functionare prin inductie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Un amestec de clasic si modern in ceea ce inseamna partea de alimentare nu este deloc o problema ci dimportiva poate face ca foarte multe persoane sa opteze pentru acest lucru. O astfel de alegere poate fi determinata si de faptul ca Electrolux EGD6576NOK permite sa utilizati orice vase doriti sau sa le diferentiati cele pentru inductie si cele pentru partea de arzatoare pe gaz.

Considerarea modelului Electrolux EGD6576NOK ca fiind unul modern tine de partea de plita electrica dar aveti elemente moderne chiar si in partea de functionare pe gaz si asta datorita arzatoarelor cu o functionare sporita. Daca un arzator normal si unul mare pe gaz nu sunt suficiente sau nu va ofera eficienta dorita poate acest lucru o va face zona de gatit normal sau poate cea mare.

Citeste si despre Tefal Masterchef Gourmet QB505D38

Putem sa continuam cu ce caracteristici puteti aduce in slujba voastra prin intermediul acestui model si veti avea pentru arzatoarele pe gaz o aprindere electrica dar si o siguranta. In cazul jumatatii cu o functionare electrica ceea ce veti putea vedea cu siguranta benefic este prezenta a 10 trepte de putere dar si panoul de control care este de tip Touch control.

Aproape de fiecare data cand vine vorba despre partea de functionare electrica functiile sunt mai numeroase si pentru Electrolux EGD6576NOK asta inseamna prezenta afisajului electronic, a semnalului sonor, a temporizatorului sau a prezentei zonei extinse de gatire. Daca vorbim despre siguranta in utilizare atunci sistemul de protective pentru copii, blocarea pentru curatare sau deconectarea automata sunt doar cateva dintre cele oferite de plita. Nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste energia consumata si asta pentru ca veti avea un indicator de caldura reziduala iar pentru instalare veti avea dimensiunea plitei de 5.5 x 59 x 52 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O plita mixta poate fi vazuta ca si o varianta de mijloc pentru cei care nu stiu sigur ce sa aleaga dar in acelasi timp poate fi vazuta ca si un plus pentru a gati orice doriti si in orice conditii doriti.