Whirlpool GOA 6425 S

Orice bucatarie are prezente anumite elemente care sa fie utilizate astfel incat partea de confort sa fie una potrivita si una care sa se plieze strict pe langa ceea ce poate aveti nevoie sau locatarii au nevoie.(cea mai buna oferta AICI)

Despre Whirlpool GOA 6425 S

In privinta aspectului culinar al locuintei aveti insa posibilitatea sau se poate intampla sa dati peste unele modele precum Whirlpool GOA 6425 S iar asta poate fi cu siguranta o caracteristica moderna pentru bucatarie.

Whirlpool GOA 6425 S
Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 S, Cristal, 4 Arzatoare, 60 cm, Quartz Light

O plita incorporabila poate fi adusa de sine statatoare sau poate fi insotita de alte elemente incorporabile dar si de una singura Whirlpool GOA 6425 S poate fi privita ca un mare plus modern pentru voi.

Despre Whirlpool GOA 6425 S

O plita cat zece

Citeste si despre Beko FSGT52110DXO

Cand vorbim despre partea de alegere a Whirlpool GOA 6425 S dupa cum spuneam mai putem vorbi si despre eventuala alegere a unui cuptor insa chiar si in cazul in care este singura ajutorul pe care il ofera este cu siguranta unul semnificativ. Faptul ca veti avea un model incorporabil la dispozitie va poate ajuta si in partea in care trebuie sa va folositi la maxim suprafata pe care o are bucataria voastra iar asta poate fi usor problematica prin alegerea unor electrocasnice clasice.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Trebuie vazut insa si ceea ce implica orientarea catre gama de electrocasnice incorporabile si asta datorita unui mobilier special pe care va trebui sa il aveti dar si a unui blat de bucatarie unde Whirlpool GOA 6425 S sa fie asezata. Caracteristicile pe care trebuie sa le detina blatul sunt si cele care sa permita realizarea unei nise de 4.1 x 56 x 49 cm si asta pentru ca dimensiunea pe care o are plita este de 4.9 x 59 x 51 cm.

Tot in privinta pozitionarii va fi nevoie de cunoasterea si altor specificatii si este vorba despre greutatea plitei de 12.5 kg dar si de lungimea cablului de alimentare de 0.85 cm. Faptul ca am precizat prezenta unui cablu de alimentare nu inseamna ca Whirlpool GOA 6425 S este o plita cu o functionare electrica ci este vorba despre o functionare pe gaz dar cu o aprindere electrica si care poate duce la eliminarea tuturor brichetelor si chibriturilor din bucatarie.

Citeste si despre Bosch SPS25CW05E

In cazul in care alegerea Whirlpool GOA 6425 S este determinata de incercarea obtinerii unui anumit aspect pentru bucataria voastra trebuie vazuta si partea de aspect a plitei. Prezenta sticlei ca si material de realizare al plitei impreuna cu gratarele din fonta si culoarea Quartz Light vor aduce un aer cu totul special pentru o bucatarie.

Dintre toate caracteristicile partea de utilizare efectiva este cea mai importanta si asta inseamna utilizarea unuia dintre cele 4 arzatoare si care ofera un randament mult mai mare decat unele obisnuite. Veti putea utiliza un arzator mic de 1kW, doua arzatoare normale de 1.65 kW dar si arzatorul de tip WoK si care vine cu o putere de pana la 3.5 kW.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Orice motiv ar fi important pentru alegerea unei plite incorporabile cu siguranta in momentul instalarii si utilizarii unui astfel de model lucrurile vor fi spre avantajul si beneficiul vostru.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply